Chanel: Στην Cruise collection ανακαλύψαμε το κομμάτι της σεζόν

Οι αρχειακές εικόνες της Gabrielle Chanel στη Γαλλική Ριβιέρα αναμειγνύονται με τις διαφημίσεις της CHANEL, καμπάνιες που φωτογραφήθηκαν από τον Karl Lagerfeld στο Μονακό και άλλες αναμνήσεις για να δημιουργήσουν την αίσθηση της Cruise συλλογής. Όλα αποτυπώθηκαν στο video που σκηνοθέτησε η Sofia Coppola  και προηγήθηκε του show!

Έμπνευση για την συλλογή που σχεδίασε η Virginie Viard και είδαμε στο Μονακό ήταν : η Grace Kelly, η Caroline του Μονακό, η Linda Evangelista, η Christy Turlington και η Charlotte Casiraghi.

“Για μένα, το Μονακό είναι ένα θέμα συναισθημάτων πάνω απ’ όλα. Αυτός είναι ο Karl, η Caroline, η Charlotte», λέει η Virginie Viard.

Βεβαίως η collection είχε τα εμβληματικά tweed κομμάτια του οίκου, αλλά και μερικά νέα στοιχεία αφιερωμένα στην Φόρμουλα 1 με την οποία έχουμε όλοι συνδυάσει αυτό το location. Εμπνευσμένα από το μπαλέτο Monte-Carlo και τα παπούτσια πουέντ των χορευτών, τα μαύρα σατέν παπούτσια είναι στολισμένο με λεπτά στρας.

Φωτογραφίες Splash

 

 

 

H ολόσωμη φόρμα αποτελεί το κομμάτι της σεζόν και ο οίκος Chanel την προτείνει σε πολλές εκδοχές, tweed, λευκή, denim, κόκκινη ή καρό και την απογειώνει με αξεσουάρ φόρμουλας όπως γάντια baseball hats και κράνη.

 

 

Read More

And More