Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι θα ανέβει στην σκηνή φορώντας την πιο αναπάντεχη τάση!

Μία τάση που είχαμε πολλά χρόνια να δούμε, επιστρέφει δυναμικά! Οι balloon skirts, οι φούστες δηλαδή που είναι εμπνευσμένες από τα 80s, με τον χαρακτηριστικό όγκο επέστρεψαν!

Η πιο αναπάντεχη τάση στην κατηγορία φούστες είναι αυτή που επαναφέρει στο στιλ μια σιλουέτα που έγινε δημοφιλής στα ’80s και ’90s: τις balloon ή bubble hem φούστες. Το συγκεκριμένο στιλ το εντοπίσαμε σε συλλογές πολλών οίκων και ακολουθεί την μεγάλη τάση στη μόδα που θέλει την αναβίωση των trends από το παρελθόν, ιδίως τα ’90s, μας κάνει να πιστεύουμε ότι σύντομα το αμφιλεγόμενο σχέδιο θα κάνει την εμφάνισή του στις επιλογές των style icons και των fashion lovers. 

 

Η Μαρίνα Σάττι διάλεξε αυτό το trend για την on stage εμφάνιση της και βεβαίως έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις με την metallic balloon skirt που αποτελεί μέρος του look της!Η Μαρίνα Σαττι έχει συνδυάσει στο outfit που επέλεξε για την σκηνή της Eurovision πολλά δυνατά trends!Eκτός από την balloon φούστα σε metallic μοβ χρώμα, το πάνω μέρος είναι one shoulder tank top με cut outs, ενώ ολοκληρώνει άψογα την εμφάνιση με lace up boots.Το outfit της έχει την υπογραφή του γερμανικού brand Ottolinger.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elsa❤️ (@hoskelsa)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nina Sandbech (@ninasandbech)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sophia Roe (@sophiaroe)

Oι balloon skirts φέτος λοιπόν είναι πολύ ψηλά στα trends και γιατί όχι. Κομψές και sleek, με τη δυναμική να προσαρμόζονται σε κάθε περίσταση, είναι ένα go-to item που μπορεί να απογειώσει ακόμη και τα πιο απλά basics, όπως ένα tank top ή ένα μονόχρωμο tshirt!

 

 

Αν θες μία τολμηρή εμφάνιση τότε μπορείς με ένα κομμάτι όπως η balloon skirt φέτος να κάνεις την διαφορά! Ελπίζουμε αυτό να γίνει και απόψε στην σκηνή της Eurovision και η Μαρίνα Σάττι να ανέβει όσο πιο ψηλά γίνεται!

Read More

And More