Ganni X New Balance: Αυτά είναι τα πιο cool sneakers του φετινού φθινοπώρου

Υπήρξαν πολλά πράγματα που μου τράβηξαν την προσοχή στο show του οίκου Ganni, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Κοπεγχάγης για την σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024. Άλλωστε πάντα περιμένω τα runway shows του Ganni με κομμένη την ανάσα, αφού είναι από τα Δανέζικα brands που λατρεύω.

 

 

 

Μεταξύ των highights, η ακαταμάχητη Paloma Elsesser που άνοιξε το show και με το δυναμικό περπάτημά της μας ξεσήκωσε, η εξίσου ξεσηκωτική μουσική επιλογή ως soundtrack, η οποία δημιουργήθηκε μέσω τεχνητής νοημοσύνης κι έκανε ακόμα και τους πιο στρυφνούς editors που έδωσαν το «παρών» στην επίδειξη να σηκωθούν από την θέση τους, αλλά και το decor του runway με δέντρα κατασκευασμένα από την ψηφιακή καλλιτέχνη Cecilie Waagner Falkenstrøm και το στούντιο, Artificial Mind, να «μιλούν» και να δίνουν οικολογικές συμβουλές στους καλεσμένους.

Photo by Alena Zakirova/WireImage

Και περνάμε στην συλλογή της Ganni. Εντυπωσιακή από κάθε άποψη! Mettalics, ζωηρά floral αλλά και animal printed μοτίβα, το τζιν σε όλες τους τις πιθανές εκδοχές, ήταν μόνο μερικά από τα στοιχεία που ξεχώρισαν. Όπως ήταν επόμενο, το ενδιαφέρον μου κέντρισαν τα «Υφάσματα του Μέλλοντος», που παρουσιάστηκαν κατά την διάρκεια του show: το Oleatex, μια εναλλακτική δερματίνη φυτικής προέλευσης αλλά και οι παγιέτες Algreen, κατασκευασμένες από φύκια και γεωργικά απόβλητα.

Photo by Alena Zakirova/WireImage

Και φυσικά την αμέριστη προσοχή μου είχαν και τα νέα Ganni X New Balance sneakers. Είναι η δεύτερη φορά που αυτά τα δύο brands ενώνουν τις δυνάμεις τους. Αυτή τη φορά τα σχέδια-διαμάντια που δημιουργήθηκαν ήταν δύο: τα New Balance 1906R και τα New Balance RC30. Το ατού τους που κέρδισε την καρδιά μου ήταν το έντονο κίτρινο χρώμα τους. Παρόλα αυτά εσύ μπορείς να τα βρεις και σε λευκό και σε μαύρο. Είναι διαθέσιμα από τις 18 Αυγούστου στα websites της Ganni αλλά και της New Balance αλλά και στα φυσικά καταστήματα και των δύο εταιριών.

Αν καταφέρω να τα κάνω δικά μου μέσα στη σεζόν, θα με δεις σίγουρα να τα φοράει με ανδρόγυνο κοστούμι για το γραφείο ή κάποιο casual but chic φόρεμα για τις βόλτες του weekend.

Read More

And More