Tenniscore: Tο styling των terrain ξανά στην κορυφή χάρη στην Zendaya

Υπάρχει μια σημαντική τάση της μόδας που πρέπει να έχετε στο ραντάρ σας αυτή τη σεζόν και μιλάω για το: Tenniscore. Ναι, με το Wimbledon στον ορίζοντα, τον καιρό επιτέλους να φτιάχνει και την επική γκαρνταρόμπα της Zendaya στο promo tour για την νέα της ταινία  Challengers να μας προσφέρει ατελείωτη έμπνευση για το styling, ήρθε η ώρα να πεις και εσύ ναι στο Tenniscore!


Picture by: Erremaxphoto / SplashNews.com
Splash News and Pictures

Το τέλειο με το στιλ του  τένις είναι ότι δεν προορίζεται μόνο για τους αυστηρά αθλητικούς τύπους. Το tenniscore έχει πολλές παραμέτρους και θα λέγαμε ότι μοιαζει πιο πολύ με preppy style παρά με athleisure!

Photo by Christian Vierig/Getty Images

Tα tennis  λευκά ρούχα έχουν κατακλύσει το street style και εκτός από την ‘στολή» του αθλήματος έχουμε πολλά ακόμη στοιχεία που μπορουμε να υιοθετήσουμε αν θέλουμς να φορέσουμε σωστά την tenniscore!

Photo by Jeremy Moeller/Getty Images

 Mεγάλοι οίκοι όπως: Miu Miu, Celine, Chanel, Brunello Cucinelli και Dior έστειλαν επίσης στις πρόσφατες πασαρέλες τους φούστες, σορτς, μπλούζες πόλο και φορέματα υψηλής ραπτικής, έτοιμα για το γήπεδο του τένις!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lexi Mars (@leximars)

 

Παρόλα αυτά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Zendaya είναι πραγματικά υπεύθυνη για την καθιέρωση του look στο mainstream ντύσιμο. Η τελευταία της ταινία, Challengers, στην οποία υποδύεται ένα πρώην παιδί-θαύμα του τένις που μετατράπηκε σε προπονητή, ήταν μια από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές επιτυχίες της χρονιάς μέχρι στιγμής – τόσο για την καυτή ιστορία του ερωτικού τριγώνου όσο και για την πολυπόθητη, υπερυψωμένη athleisure γκαρνταρόμπα της, όπως την δημιούργησε ο σούπερ σταρ σχεδιαστής Jonathan Anderson. 

 


Picture by: / SplashNews.com
Splash News and Pictures

Εσύ δεν χρειάζεται να ακολουθήσεις την high fashion αισθητική της Zendaya στην ταινία αφού πιο low budget  μάρκες έχουν στις συλλογές  τους πολλά tennis κομμάτια.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CASS DIMICCO (@cassdimicco)

Εκτός από τις μίνι φούστες με πιέτες, μπορείς να βάλεις στην λίστα σου, polo μπλουζάκια, καζάκες, κάλτσες, κορδέλες στα μαλλία, ζακετάκια, neon χρώμα, λευκά sneakers και δερμάτινες shoulder bags.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lexi Mars (@leximars)

To tenniscore είναι ο ιδανικός συνδυασμός της σύγχρονης μόδας, της διαχρονικής κομψότητας και της vintage αισθητικής ενώ  παντρεύει τη μόδα με τον αθλητισμό, σε αβίαστα stylish looks που αξίζει να δοκιμάσεις αυτή την σεζόν!

 

 

Read More

And More