To star χρώμα της σεζόν κάνει take over (και) στα αγαπημένα μας flat παπούτσια

Τα flat παπούτσια είναι η επιτομή της άνεσης. Ειδικά τα loafers, με το chic style τους, μας βολεύουν απίστευτα και δίνουν στην εμφάνιση μας αμέσως ένα twist κομψότητας. Τα μαύρα loafers έχουν κατακτήσει εδώ και πολλές σεζόν μία υψηλή θέση στα shoe trend,  συνεχίζουν λοιπόν ακόμη  να μας γοητεύουν αλλά… αλλάζουν λίγο.

Με την επέλαση του κόκκινου χρώματος αυτή την σεζόν, ήρθε ή ώρα το star χρώμα να κάνει take over και στα loafers. Ναι φίλη μου είναι η  σειρά των κόκκινων loafers να κερδίσουν μια θέση στις ντουλάπες μας και δεν το λέω μόνο εγώ αλλά και τα it-girls!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justin Bieber (@justinbieber)

 

Η Hailey Bieber που με τις εμφανίσεις καθοδηγεί τις τάσεις και που εδώ και πολύ καιρό «ορκίζεται» στα μαύρα loafers, πλέον φοράει κόκκινα!  Η  Hailey Bieber φαίνεται να έχει βρει την τέλεια εναλλακτική λύση που ολοκληρώνει με άψογο στιλ τα preppy look της και πλέον τελειοποιεί τις εμφανίσεις της με κόκκινα loafers.

 

Photo by Raymond Hall/GC Images

Η Hailey Bieber δεν είναι η μόνη που υιοθετεί την τάση των κατακόκκινων loafers. H Emma Stone σε μια χαλαρή της εμφάνιση λίγες μέρες πριν επέλεξε και αυτή κόκκινα loafers που ομολογουμένως απογείωσαν το look!

Μας αρέσει πολύ αυτή η κόκκινη πινελιά στο ντύσιμο και το κόκκινα loafers ήρθαν για να μείνουν!

Kεντρική φωτογραφία @lunaisabella

 

Read More

And More