Άνοιξη – Καλοκαίρι 2021: Αυτές είναι οι τάσεις κλειδιά της νέας σεζόν (part 2)

Xθες ξεκινήσαμε το μεγάλο μας αφιέρωμα στις τάσεις την νέας σεζόν και σήμερα θα συνεχίσουμε με τα υπόλοιπα δυνατά trend που είδαμε στα catwalk και μας προτείνουν οι μεγάλο οίκοι για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι. Θα ακολουθήσουν ειδικά αφιερώματα σε τσάντες, παπούτσια, αξεσουάρ, μαγιό και ό,τι χρειάζεσαι για μία ολοκληρωμένη εικόνα των νέων τάσεων.

Δες αναλυτικά τι καινούριο έρχεται στην μόδα και ετοίμασε την δική σου μαγική λίστα που θα απογειώσει το προσωπικό σου στιλ την νέα σεζόν.

Bερμούδες

Chloe/Louis Vuitton/Chanel

Η βερμούδα ήταν και παραμένει στην κορυφή των bottom κομματιών του καλοκαιριού ακόμη και αν δημιουργεί δεύτερες σκέψεις. Το σχήμα της, πράγματι, δεν κολακεύει όλους τους σωματότυπους παρόλα αυτά είναι ένα ρούχο που αγαπάνε οι fashionistas και οι σχεδιαστές αυτήν την σεζόν. Φέτος θα είναι το σορτς της πόλης που είναι κατάλληλο και για γραφείο ενώ αποτελεί ένα ρούχο που φοράς από την άνοιξη μέχρι το φθινόπωρο.

Μπεζ

Hermes/Jacquemus/Fendi

Σοφιστικέ και minimal ένα χρώμα που αγαπάμε το καλοκαίρι αφού αναδεικνύει το μαύρισμά μας και δίνει μία elegant εικόνα στην εμφάνισή  μας. Δοκίμασέ το σε φορέματα ή σε urban safari συνδυασμούς και ανακάλυψε την δύναμή του.

Αθλητικά ρούχα

Celine/Miu Miu/Isabel Marant

Φόρμες κυρίως ή και αθλητικά top που συνδυάστηκαν από τους σχεδιαστές με glam κομμάτια για να δώσουν το ύφος της μετά πανδημίας εποχής που θέλει κάτι ενδιάμεσο και σίγουρα δημιουργικό. Το athleisure στιλ θα μας συντροφεύει και μετά την καραντίνα απλά θα έχει άλλο αέρα.

Floral

Prada/Isabel Marant/Valentino

Kαλοκαίρι χωρίς floral δεν γίνεται. Έντονα χρώματα, μεγάλα μοτίβα και ρούχα που φέρνουν την άνοιξη γέμισαν οι πασαρέλες και ευχόμαστε να γεμίσουν και οι δρόμοι αφού είναι από τις τάσεις που όντως ανεβάζουν την διάθεσή μας.

Ρίγες

Versace/Dior/Louis Vuitton

Κάθετες, οριζόντιες, πλάγιες, χρωματιστές ή απλά ασπρόμαυρες οι ρίγες μένουν κάθε σεζόν ψηλά στα trend και μας καλούν και φέτος να τις δοκιμάσουμε σε όλα τα ρούχα μας: παντελόνια, φούστες, φορέματα ή top.

Oλόσωμες φόρμες

Louis Vuitton/Isabel Marant/Fendi

Πρακτικές αλλά στιλάτες οι ολόσωμες φόρμες κατακτούν και αυτήν την σεζόν την πρώτη θέση στα all day κομμάτια, αφού έχουν την δυνατότητα να φοριούνται παντού και με τα πάντα. Συνδύασέ τις με sneakers σε χαλαρό ύφος ή high heels για amazing looks.

Read More

And More