Από τις πασαρέλες στην πραγματικότητα: Οικονομικές αγορές για looks που λανσάρουν οι διάσημοι οίκοι

Η μόδα ξεκινάει από τα catwalks και τους σχεδιαστές! Κάθε σεζόν στις πασαρέλες λανσάρονται οι νέες τάσεις που θα φορέσουμε κι εμείς φυσικά τις ακολουθούμε πιστά. Οι τυχερές έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν τα real items. Αυτά που βλέπουμε στα runways! Οι υπόλοιπες απλά τρέχουμε στις πιο οικονομικές αλυσίδες και βρίσκουμε παρόμοια κομμάτια που θα “χτίσουν” ένα it look. Εξάλλου είναι γνωστό ότι ό,τι βλέπουμε στα catwalks, αμέσως “ξεπηδούν” στις βιτρίνες των οικονομικών καταστημάτων.

Μπορεί το budget σου να βρίσκεται… σε καλά επίπεδα! Μπορεί, από την άλλη όμως, οι οικονομίες σου να μην μπορούν να αντέξουν τα ρούχα και τα αξεσουάρ των οίκων. Για αυτό λοιπόν πήρα μια απόφαση!

Απευθύνθηκα στην fashion editor του Tlife, Σοφία Σούζα, για να μας δώσει ένα χέρι βοηθείας. Θα σου εξηγήσω αμέσως τι εννοώ! Η Σοφία συγκέντρωσε εφτά looks από διάσημα catwalks που αξίζει να υιοθετήσουμε στις εμφανίσεις μας. Όχι, δεν θα σε ωθήσει να δώσεις μια περιουσία για να το αποκτήσεις. Έψαξε στην αγορά και σου προτείνει τα ιδανικά και οικονομικά items για να φορέσεις το look και να κλέψεις τις εντυπώσεις. Είναι σαν αυτό που λένε στο εξωτερικό “From catwalk, to reality”. Μετακινήσου, λοιπόν, προς τα κάτω και δες τις έξυπνες αγορές…

Vionnet
Ο οίκος Vionnet παρουσίασε μια συλλογή με χαρακτηριστικό την άνεση, τα denim κομμάτια, την αέρινη αισθητική. Ένα look δηλαδή, ότι πρέπει για το νησί και τις διακοπές σου. Βασικά κομμάτια του συγκεκριμένου outfit είναι ένα oversized τζιν σε συνδυασμό με ένα lingerie top και ένα κιμονό. Αναπόσπαστο κομμάτι είναι φυσικά τα σανδάλια που προσφέρουν άνεση και cool vibe.

Chloe
Ο οίκος Chloe προτείνει για αυτό το Καλοκαίρι άνεση και θυληκότητα με shorts και αέρινα tops. Ο γαλλικός οίκος ποντάρει στις ασπρόμαυρες αντιθέσεις και στα μεταλλικά στοιχεία. Αυτό το look μπορεί να σε συνοδεύσει σε καλοκαιρινά καλέσματα, όπως βάφτιση ή γάμο, αλλά και σε πάρτι ή ρομαντικά ραντεβού.

Sonia Rykiel
Για αυτό το Καλοκαίρι η γυναίκα της Sonia Rykiel παραμένει θυληκή με άερα boho και υπέροχα κομψή! Loose γραμμές που ανεμίζουν γύρω από τη γυναικεία σιλουέτα, λευκές αποχρώσεις και traditional πινελιές σε έντονα χρώματα. Το σύνολο αποκτάει πιο θηλυκή υπόσταση με τα block heel sandals. Μια σούπερ επιλογή που αξίζει να προσθέσεις στη βαλίτσα των διακοπών σου.

Elisabetta Franchi
Εντυπωσιακή και θυληκή εμφάνιση για την γυναίκα του οίκου Εlisabetta Fracnhi. Ένας ακόμα οίκος παίζει με τα ουδέτερα χρώματα και προσθέτει ιδιαίτερες πινελιές, όπως μεταλλικά αξεσουάρ και snake effect λεπτομέρειες. Με αυτό το σύνολο σίγουρα θα δείχνεις femme fatale φέτος. Οπότε, τόλμησε να υιοθετήσεις αυτό το σύνολο σε ιδιαίτερες περιστάσεις ή καλοκαιρινά parties και κλέψε τις εντυπώσεις.

John Galliano
Εξωτικό και city warrior σε μία μίξη γεμάτη έμπνευση από τον σχεδιαστή που ξέρει να αποθεώνει τη γυναικεία κομψότητα! Το λευκό συναντάει το μπεζ και το suede “παίζει” με τη μουσελίνα, προσφέροντας αέρινη αισθητική. Ο σχεδιαστής αποτυπώνει το δικό του όραμα μέσα από τη μοντέρνα αλλά και classy αισθητική. Πειραματίζεται με τις γραμμές, τις σιλουέτες και δημιουργεί σούπερ summer style για φέτος.

Altuzarra
Sexy αλλά ταυτόχρονα girly με crop παντελονια και cute tops από τον οίκο Altuzarra για φέτος! Τα gingham prints, σε ασπρόμαυρες αποχρώσεις, αποκτούν άλλον αέρα με τα έντονα χρώματα σε αξεσουάρ και must fashion items. Υιοθέτησε το look για το γραφείο, σε μια βάφτιση αν είσαι καλεσμένη ή σε απογευματινά καλέσματα.

Saint Laurent
Sexy jean & μαύρο top για εμφάνιση που κάνει το denim look πολύ πιο hot. Αρκετά μίνιμαλ και “εύκολο” look που μπορείς να φορέσεις τα βράδια του καλοκαιριού στην πόλη, εκεί που το δροσερό αεράκι πρωταγωνιστεί. Για ακόμα πιο sexy αποτέλεσμα, ο οίκος αποφάσισε να ολοκληρώσει το σύνολό του με sexy pumps, κάνοντάς το ιδανικό για τις δικές μας εξόδους.

Read More

And More