BEACHWEAR! Μαγιό και αξεσουάρ για την παραλία. Η προετοιμασία άρχισε…

Ο καιρός το επιτρέπει. Κάποιες έχουν ήδη τολμήσει τις πρώτες βουτιές. Κάποιες άλλες κρυώνουν ακόμα. Όπως και να έχει όμως ήρθε η ώρα να φτιάξουμε το look που θα μας ακολουθήσει στην παραλία. Μαγιό, καπέλα, γυαλιά και ό,τι χρειάζεται ένα stylish κορίτσι είναι εδώ για να διαλέξεις.

Η Σοφία Σούζα, fashion editor του ΤLIFE βγήκε στα μαγαζιά, έκανε τις επιλογές της και σε βοηθάει να φτιάξεις μια εικόνα πριν βγεις στα μαγαζιά. Δες, σκέψου τι μηνύματα θέλεις να περάσεις, αποφάσισε τι στιλ θέλεις να ακολουθήσεις φέτος στην παραλία, υπολόγισε το μπάτζετ σου και μετά βγες για ψώνια. Η αγορά έχει τα πάντα…

Κάνε “κλικ” πάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις επιλογές.


Τα αξεσουάρ όπως τα καπέλα και τα γυαλιά ηλίου είναι πιο απαραίτητα από ποτέ αφού όχι μόνο σου δίνουν στιλ αλλά σε προστατεύουν κι από τις έντονες και επικίνδυνες ακτίνες του ήλιου. Για να δεις όλα τα κομμάτια που επέλεξε η Σοφία για εσένα κάνε “κλικ” επάνω στη φωτογραφία.


Το μαγιό! Σίγουρα είναι μια σχέση αγάπης και μίσους αφού είναι ο λόγος που μας κάνει όλες να περιορίσουμε τις θερμίδες στο φαγητό μας. Είναι πολύ σημαντική αγορά για τη σεζόν αυτή όχι μόνο γιατί επιβάλλεται στην ακροθαλασσιά αλλά και γιατί θα σου δώσει στιλ. Για να δεις τα μαγιό κάνε “κλικ” στη φωτογραφία.


Η τσάντα για την παραλία, τα σανδάλια, οι σαγιονάρες για την παραλία είναι όσο απαραίτητα και το μαγιό σου. Ρίξε μια ματιά πριν αποφασίσεις το στιλ που θα ακολουθήσεις. Και μην ξεχνάς πως η φετινή σεζόν αγαπάει το χρώμα. Παίξε, πειραματίσου και βγες στην παραλία με χαρούμενη διάθεση. Έτσι, για να ξορκίσουμε το κακό όσο μπορούμε. Για να δεις όλες τις επιλογές κάνε “κλικ” πάνω στη φωτογραφία.

Read More

And More