Μεγάλο trend

Είναι επίσημο: Φέτος το καφέ είναι το νέο μαύρο!

Tα χρώματα κάθε σεζόν αλλάζουν και ανανεώνονται όσον αφορά στις τάσεις και τα trends. Έτσι χρώματα που πέρσι ήταν στην πρώτη γραμμή φέτος θα δώσουν τη θέση τους σε νέες αποχρώσεις και έτσι θα έχεις τη δυνατότητα να ανανεωθείς και να δώσεις στο στιλ σου ένα update υιοθετώντας ένα νέο color trend.

Tο μαύρο χρώμα δεν έλειψε από καμία σχεδόν πασαρέλα, και το παντοδύναμο στιλ του. Παρόλα αυτά το καφέ κάνει φέτος δυναμικό comeback και μάλιστα με τόσο μεγάλη φόρα που μάλλον θα είναι το νέο μαύρο για τον χειμώνα που μας έρχεται.

Απαραίτητη νότα ζεστασιάς στα χειμωνιάτικη  γκαρνταρόμπα σου και μία νέα αίσθηση αφού το χρώμα αυτό θα δώσει stylish εικόνα στις εμφανίσεις σου αφού ξεφεύγει από τα καθιερωμένα. Οι αποχρώσεις του καφέ είναι πολλές αλλά φαίνεται να κερδίζει έδαφος η πιο ζεστή του που θυμίζει και λίγο πορτοκαλί σκούρο ή τερακότα.

Σήμερα θα κάνουμε μαζί μια βόλτα σε στιλάτα street style και θα δούμε πόσο ωραία το έχουν συνδυάσει και εσύ θα εμπνευστείς πριν εντάξεις αυτό το υπέροχο χρώμα φέτος στα look σου.

Φωτογραφίες @asiatypek @sandrasemburg

 

@albertaferetti

Η σχεδιάστρια Alberta Feretti απογείωσε τις δερμάτινες δημιουργίες της επιλέγοντας αυτήν την απόχρωση και μας έδειξε πόσο ωραίο δείχνει με αυτό το υλικό. Η Feretti συνδύασε τα δερμάτινα σύνολα της με μαύρες μπότες ή μποτάκια και πλεκτά με καφέ λεπτομέρειες.

 

Συνδυασμοί από δύο διαφορετικές αποχρώσεις αλλά και δύο διαφορετικά υφάσματα. Δέρμα με μαλλί που θα κάνουν τέλεια αντίθεση σαν υφές αλλά το χρώμα θα έχει ένα όμορφο μπαλαγιάζ σαν τελική εικόνα.

Τα κουστούμια είναι πάντα σοφιστικέ. Κάνε συνδυασμό με διαφορετικά καφέ κομμάτια όπως στην φωτογραφία και δημιούργησε το απόλυτο look.

Aκόμη και οι πιο dark αποχρώσεις του καφέ θα έχουν φέτος την τιμητική τους και σίγουρα θα έχεις μεγαλύτερη ποικιλία για να διαλέξεις τελικά εσύ τι θα φορέσεις. Φορέματα δερμάτινα σε καφέ χρώμα συνδυασμένα με loafers σε στιλάτη εμφάνιση την εβδομάδα μόδας στο Παρίσι.

Φούστες σε midi γραμμή με πουκάμισο, το πιο τέλειο office στιλ που φέτος θα το κάνεις με καφέ χρώμα και… δέρμα αν τολμάς. Δημιούργησε ένα total look και απογείωσε την εμφάνισή σου.

Θυμάσαι το bomber jacket που φορούσαμε σε μαύρο χρώμα; E λοιπόν φέτος θα είναι καφέ. Δερμάτινο ή υφασμάτινο το φετινό must have jacket της νέας σεζόν και σίγουρα θα το φορέσεις σαν να φοράς ένα μαύρο.

Αν θες ένα συνδυασμό για το κουστούμι σου σε city ύφος, φόρεσε ένα λευκό t-shirt και κράτησε μια color τσάντα και statement γυαλιά ηλίου, δίνοντας στο καφέ κουστούμι το twist που χρειάζεται.

Το ροζ κάνει τέλεια παρέα με το… καφέ. Στα street style των εβδομάδων μόδας είδαμε πολλές φορές τις influencers να συνδυάζουν καφέ σύνολα τους με ροζ παπούτσια και φαίνεται να είναι πολύ σωστή κίνηση. Ιδιαίτερα αν φορέσεις μπαλαρίνες ή mules.

H μαύρη βασική σου τσάντα χρειάζεται και ένα… plan B! Eτσι μπορείς να κρατήσεις φέτος μία καφέ τσάντα και να είσαι πολύ στιλάτη. Επειδή είναι μεγάλη τάση θα βρεις πολλά σχέδια και σε καλές τιμές. Δοκίμασε το.

Ένα άλλο στοιχείο που θα αναδείξει πολύ στιλάτα τα καφέ σύνολα είναι τα metallic αξεσουάρ, μπότες ή τσάντες θα δώσουν στην γήινη αίσθηση του καφέ το update που θέλει και θα δημιουργήσεις ένα σύνολο που θα κλέβει τα βλέμματα.

Τα πανωφόρια σε καφέ χρώμα είναι must have, ιδιαίτερα τα παλτό και μάλιστα τα δερμάτινα. Στις οικονομικές αλυσίδες θα βρεις πολλά σχέδια και σε καλό μπάτζετ αλλά σίγουρα μπορείς να δοκιμάσεις και σε second hand αγορές για πιο vintage style.

@darjabarannik

δερμάτινα φορέματα εδώ και σεζόν είναι δυναμικά στα must have των χειμερινών τάσεων και φέτος αλλάζουν… χρώμα. Καφέ ή τερακότα είναι η σωστή απόχρωση για τα πιο στιλάτα σου look. Συνδύασέ το με knee μαύρες μπότες και μικρή shoulder bag.

@naaomiross

βερμούδες φοριούνται ακόμη και τώρα με τον πιο city chic τρόπο αν ακολουθήσεις το παραπάνω styling. Kαφέ βερμούδα με λευκό top και ελαφρύ παλτό σε ίδια απόχρωση συνδυασμένες με flat stylish shoes μπαλαρίνες ή loafers. Δοκίμασε το.

Read More

And More