ΦΕΤΟΣ ΦΟΡΑΜΕ ΡΟΖ: Η πιο hot απόχρωση της σεζόν και πως να τη φορέσεις!

Aπαλό ροζ, ροζ της ορχιδέας, παστέλ ροζ, έντονο ροζ, ροζ της λεβάντας. Αυτές είναι μόνο μερικές από τις όμορφες αποχρώσεις του ρομαντικού και θηλυκού ροζ. Μια απόχρωση που θα φέρει ένα κομμάτι της άνοιξης στην χειμερινή περίοδο που ακολουθεί, αφού είναι ένα από τα χρώματα που ξεχώρισαν στα runways για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνα 2014-15.

Τotal pink, όπως το lurex σύνολο στην Blugirl. Σε συνδυασμό με μαύρο, όπως το ρετρό outfit του Lanvin, που αποτελείται από T-shirt, μακριά μεταξωτή φούστα και καπέλο με φαρδύ γείσο και στολισμένο με φτερά. Ladylike κομψότητα της δεκαετίας του ’60 με το σταυρωτό παλτό Gucci, σε συνδυασμό με ουδέτερες μπεζ αποχρώσεις.

Πως μπορούμε όμως να μεταφέρουμε την hot αυτή τάση από τα catwalks στα καθημερινά μας outfits; Ας δούμε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να φορεθεί στο κάθε ρούχο ξεχωριστά.

Σε παλτό

Burberry, Gucci, Nina Ricci

Αν έχεις παλτό στα βασικά χρώματα (μαύρο, γκρι, μπεζ) τότε φέτος πρέπει οπωσδήποτε να επενδύσεις σε ένα ροζ πανωφόρι. Βρες το στην απόχρωση και το shape που προτιμάς και ταίριαξέ το με σύνολα σε ουδέτερες ή και άλλες παστέλ αποχρώσεις.

Σε φόρεμα

Giambattista Valli, Valentino, Dior

Μια άλλη επιλογή είναι το ροζ φόρεμα. Διάλεξε το στιλ που ταιριάζει στο δικό σου σωματότυπο, προτίμησέ το όμως σε απλές και καθαρές γραμμές για ένα chic αποτέλεσμα. Φόρεσέ το με γόβες και cardigan το πρωί στο γραφείο και με ένα ζευγάρι φλατ ankle boots το σαββατοκύριακο.

Σε τοπ

Dior, Philosophy, Lanvin

Ένα ροζ τοπ είναι η πιο safe επιλογή που μπορείς να κάνεις. Φόρεσέ το με ροζ κομμάτια για εντυπωσιακά total looks, ή κάνε πρωτότυπους χρωματικούς συνδυασμούς όπως με κόκκινο ή καμηλό αλλά και με μαύρο αν θέλεις ένα πιο edgy αποτέλεσμα.

Σε φούστα ή παντελόνι

Ralph Lauren, Chanel, Ralph Lauren

Είτε προτιμήσεις φούστα ή παντελόνι και τα δύο είναι ιδανικές επιλογές για αυτό το χειμώνα.
Ταίριαξέ τα με τοπ με patterns που έχουν περιέχουν ροζ χρώμα και δημιούργησε μοναδικούς και πρωτότυπους συνδυασμούς.

Σε τσάντα ή παπούτσια

Miu Miu, Miu Miu, Ralph Lauren

Αν ένα ροζ outfit σου φαίνεται υπερβολικό ή διστάζεις να επενδύσεις σε ένα ροζ ρούχο ενσωμάτωσε το ροζ στην γκαρνταρόμπα σου με τη μορφή αξεσουάρ. Eπέλεξε ένα ξεχωριστό ζευγάρι παπούτσια ή τσάντα στην απόχρωση που σου αρέσει και δώσε στιγμιαία ενδιαφέρον στο outfit σου!

Read More

And More