Καλοκαίρι στο ΜaxiΜum! To μήκος φέτος αγγίζει αστράγαλο και είναι sexy…

Μερικές φορές ένα μακρύ φόρεμα αρκεί. Μερικές φορές ένα μακρύ φόρεμα αποδεικνύεται πιο σέξι από ένα μίνι. To καλοκαίρι του 2011 αγγίζει την αισθησιακή πλευρά του στιλ, παίρνει αέρα και καταρρίπτει τα αυτονόητα.

Το μάξι μήκος αποβάλει φέτος τις βραδινές εμμονές του και αποκτά ημερήσια και αρκετά λιτή ταυτότητα.
Το καλοκαίρι το μάξι σταματά να υπάρχει αποκλειστικά και μόνο σε επίσημα events και κατεβαίνει ακόμα και στους δρόμους. Και όπως θα δεις το street style του πηγαίνει πολύ.

Δροσερά φορέματα, αέρινα, γίνονται αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής γκαρνταρόμπας και σου λύνουν τα χέρια τις πιο καυτές ώρες του καλοκαιριού …με στιλ!


Το λευκό και το μάξι συμπορεύονται αυτό το καλοκαίρι σε ένα ταξίδι αέρινης κομψότητας! Στο Μιλάνο οι Dolce & Gabbana δουλεύουν με πολύτιμη δαντέλα δημιουργώντας την απόλυτη τάση ενώ ο Calvin Klein στη Νέα Υόρκη κινείται στα γνωστά μίνιμαλ μονοπάτια. Ο Narciso Rodriguez δίνει τη lingerie εκδοχή του μάξι φορέματος, για εκείνα τα βράδια “αισθήσεων”.


Τα κρόσσια έρχονται να αλλάξουν το ύφος του μάξι δημιουργώντας κομμάτια αποκλειστικά για πιο επίσημες περιστάσεις. Ο Mark Fast δίνει όγκο στο τελείωμα με λευκά κρόσσια ενώ ο οίκος Vesace παίζει με το γαλάζιο σε ένα φόρεμα φτιαγμένο εξ’ ολοκλήρου από κρόσσια. Ο Roberto Cavalli γέμισε όλη τη συλλογή του με λεπτομέρειες από κρόσσια!


Τα λουλούδια θα παραμείνουν ανθισμένα όλο το καλοκαίρι! Μάξι φορέματα με έντονα prints μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας, το πρωί με φλατ σανδάλια και το βράδυ με πλατφόρμες! Τα είδαμε σε στράπλες εκδοχή, με μεγάλο ντεκολτέ ή ακόμα και με μανίκια στα catwalks των Blugirl, Paul & Joe και Blumarine.


Οι bold αποχρώσεις με νέον τόνο μονοπωλούν τις τάσεις του καλοκαιριού. Τα μάξι μονόχρωμα φορέματα αποτελούν ιδανικές λύσεις τόσο για τα πρωινά στην πόλη όσο και τα βράδια στο νησί! Κλέψε ιδέες από το βαθύ πορτοκαλί του Jil Sander, το εκτυφλωτικό κίτρινο του Michael Kors και το ρομαντικό ροδακινί της Victoria Beckham.

Read More

And More