Leather Stories! Η μόδα φέτος θέλει δέρμα…

Οι σχεδιαστές επέστρεψαν για φέτος στις βάσεις της μόδας επενδύοντας σε πρώτες ύλες που ξεχωρίζουν γα τη διαχρονικότητα και την ποιότητα τους. Το είδαμε σε διαχρονικό μαύρο αλλά και σε φλογερό κόκκινο και φυσικά στους πάντα κομψούς γήινους τόνους. Μπες και εσύ στο πετσί… της τάσης με ένα πανταλόνι ή ένα φόρεμα.

O oίκος Bottega Veneta δημιουργεί ένα ανδρόγυνο σακάκι από δέρμα με σαφείς τις 80s αναφορές ενώ ο οίκος Balmain φέρνει το δραματικό κόκκινο στα μέτρα ενός κόκκινου παντελονιού. Η Diane Von Furstenberg φέρνει την νέα έννοια του σέξι μέσα από ένα μαύρο κοστούμι με ένα παντελόνι που φτάνει πάνω από τον αστράγαλο και σακάκι με μανίκια 3/4.


Ο συνδυασμός του καφέ με το δέρμα είναι χωρίς αμφιβολία μια από τις πιο διαχρονικές συνταγές για κομμάτια που δεν φθείρονται με την πάροδο των τάσεων, μια συνταγή που ακολουθεί και ο οίκος Gucci. Η ενσωματωμένη γούνα στο μπούστο αποτελεί το απαραίτητο touch πολυτέλειας! Ο Christopher Kane χρησιμοποιεί το μαύρο δέρμα σαν ένα καμβά πάνω στο οποίο ζωγραφίζει με πλεκτά λουλούδια. Άλλωστε τα μοτίβα του χειμώνα φέτος με το φλοράλ, τις μαρινιέρες και τη δαντέλα να κυριαρχούν αποδεικνύουν ότι το τραγούδι “Εμείς φοράμε το χειμώνα ανοιξιάτικα” απευθύνεται σε κάθε fashionista. Η Diane Von Fusrtenberg αγαπάει το δέρμα και μας το δηλώνει τόσο με κοστούμια όσο και με μίνι φορέματα.

ΕXTRA TIP:
-Τα δερμάτινα τοπ (όπως Celine και Ferre) απαιτούν λεπτές σιλουέτες και πολύ μικρό στήθος.
-Εάν θέλεις να τολμήσεις δερμάτινα παντελόνια όπως Bottega Veneta συνδύασέ τα με πολύ ψηλά παπούτσια και πουκάμισα
-Δώσε rock χαρακτήρα μόνο σε make up με έντονα μάτια.
-Επένδυσε στο νέο it κομμάτι που δεν είναι άλλο από το ψηλόμεσο σορτσάκι και φόρεσέ το από το πρωί με ζακέτες που είναι πιο κάτω από το σορτσάκι ή το βράδυ με αέρινα τοπ.
-Το δερμάτινο μπουφάν που έχεις ήδη στη ντουλάπα μπορείς να το συνδυάσεις με μαύρα μίνιμαλ φορέματα και booties.
-Ανανέωσε το παλιό σου παλτό αλλάζοντας την υφασμάτινη ζώνη με μια δερμάτινη.
-Το δερμάτινο παντελόνι μπορείς να το φορέσεις με πλεκτό φόρεμα και μπαλαρίνες.

Read More

And More