Παντελόνια: Aυτή είναι η λίστα με όσα θα φορέσουμε αυτή την σεζόν

Τα παντελόνια είναι ένα κομμάτι κλεμμένο από την ανδρική γκαρνταρόμπα που όμως έχει κυρίαρχη θέση στα καθημερινά μας σύνολα χειμώνα και καλοκαίρι. Ειδικά το φθινόπωρο που αλλάζει συνεχώς ο καιρός είναι η τέλεια εποχή για αυτό το androgyne κομμάτι.

Οι τάσεις αλλάζουν κάθε σεζόν  τα παντελόνια που είναι στην μόδα αποκτούν ιδιαίτερα κοψίματα νέες αποχρώσεις που αποτυπώνουν τη στιλιστική ταυτότητα των τάσεων. Η επιστροφή σε σχέδια από παλαιότερες δεκαετίες, νέες υφές αλλά και μήκη, σε συνδυασμό με τα χρώματα που προτείνουν οι σχεδιαστές, καθορίζουν τα new trends σε αυτό το κομμάτι κλειδί.

Εσύ χρειάζεσαι σίγουρα κάποιο πρέπει να ταιριάζει με  τα περισσότερα top που έχεις στην ντουλάπα σου και να μπορείς να συνδυάσεις άνετα .Tα γυναικεία παντελόνια που θα σου εκπληρώσουν όλες αυτές τις επιθυμίες, δεν είναι ένα ή δύο, αλλά πολλά και κάθε χρόνο θες και ένα ακόμη! Ίσια, φαρδιά, με σχέδια, μονόχρωμα ή tailored τα σχέδια και φέτος είναι πολλά και ευτυχώς έχει για όλα τα γούστα!

Η επιστροφή σε σχέδια από παλαιότερες δεκαετίες, νέες υφές αλλά και μήκη, σε συνδυασμό με τα χρώματα που προτείνουν οι σχεδιαστές δεν έλειψαν από αυτό το κομμάτι κλειδί ούτε την φετινή σεζόν, αλλά επειδή τα λόγια μερικές φορές είναι περιττά, πάμε να δούμε μαζί την λίστα με τα must have παντελόνια που φέτος θα σε ανανεώσουν.

@monikh

Τα παντελόνια καμπάνα, τύπου 70s κάνουν δυναμικό comeback φέτος. Σε όλα τα υφάσματα, κοτλέ, βελούδινα ή τζιν είναι η μία πολυ στιλάτη εκδοχή που σίγουρα θα απογειώσει τα φθινοπωρινά και χειμερινά σου σύνολα. Τώρα θα το βάλεις με πουκάμισα ενώ αργότερα το χειμώνα με ζιβάγκο.

@ariviere

Στο ίδιο seventies mood και η επόμενη προσθήκη στην λίστα μας που είναι οι ρίγες, εδώ βασική προϋπόθεση είναι τα χρώματα να έχουν μία vintage αισθητική και να δίνουν μία εικόνα σαν το παντελόνι σου να έρχεται από το… παρελθόν. Το συνδυάζεις με μονόχρωμα top και πανωφόρι.

@emilisindlev

Η Victoria Beckham ήδη το έχει δείξει στην τελευταία της κολεξιόν και εδώ βλέπουμε πως οι influencers το έχουν υιοθετήσει: πολύ μακριά παντελονια, δηλαδή να… σέρνονται στο πάτωμα. Ακόμη και τακούνια να φοράς το αποτέλεσμα πρέπει να είναι αυτό που βλέπεις, αν θες να φορέσεις σωστά την τάση αυτή.

@emilisindlev

Έντονα χρώματα στο παντελόνι, μπλε, πράσινο ή κίτρινο, που συνδυάζεται μέ άλλα έντονα χρώματα επίσης, δημιουργώντας ένα τέλειο φωτεινό look, που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο. Εδώ μας αρέσει η πιο street εκδοχή του συνόλου με hoodie ενώ η στιλιστική απογείωση έρχεται με τα neon shoes.

Ψηλόμεσα παντελόνια για άνεση και στιλ όλη μέρα στην πόλη. Τα έχουμε αγαπήσει εδώ και αρκετές σεζόν και βεβαίως θα τα φορέσουμε και φέτος με τα περισσότερα σύνολα μας μέσα στην πόλη όλη μέρα. Το θετικό εδώ είναι ότι με sneakers έχεις μία casual εμφάνιση, ενώ με ένα high heel μπορείς να τα φορέσεις ακόμη και σε ένα επίσημο event.

@wethepeoplestyle

καρό παντελόνια είναι η καλύτερη λύση για τα χειμερινά look γιατί δίνουν αμέσως ένα preppy χαριτωμένο ύφος στην εμφάνιση σου. Μπορείς βεβαίως να τα συνδυάσεις με hoodie oversized jacket και chunky chelsea boots κλέβοντας το στιλ που βλέπουμε στην φωτογραφία και είναι πολύ cute.

@weworewhat

Τα παντελόνια φόρμες επίσης φέτος είναι πολύ δυνατό trend! Μπορείς να συνδυάσεις το παντελόνι της φόρμας σου με σακάκι και να έχεις έτσι ένα τέλειο αποτέλεσμα. Δεν μπορούσες να φανταστείς ποτέ ότι αυτό το gym κομμάτι θα γινόταν αποτελεσματικό, αλλά ναι φέτος θα γίνει και μάλιστα με τον πιο στιλάτο τρόπο.

@lucywilliams02d

Δερμάτινο παντελόνι, αγαπημένο και ιδιαίτερα τον χειμώνα ανεβαίνει πολύ ψηλά στις προτιμήσεις μας. Το μαύρο είναι ένα καθιερωμένο χρώμα για αυτό το στιλ αλλά φέτος το μπορντό ανεβαίνει πολύ σε προτιμήσεις και ιδιαίτερα σε skinny γραμμή για να έχεις ένα new style.

@smthsisters

Wide leg παντελόνι ή αλλιώς που ανοίγει ομοιόμορφα προς τα κάτω χαρίζοντας μας ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Εδώ τις περισσότερες φορές η σιλουέτα ψηλώνει και βεβαίως μπορείς να το συνδυάσεις με satin top ή πουκάμισα για πιο σοφιστικέ αποτέλεσμα.

@tineandreaa

Τα αγαπημένα μας τζιν φέτος θα γίνει πιο φαρδύ σχεδόν loose και δεν είναι απαραίτητα μπλε.Τα φαρδιά τζιν έχουν κατακλύσει ήδη το instagram μας με τις ιnfluencer να αγαπούν τις εμφανίσεις με αυτό το μαγικό παντελόνι! Δοκίμασε το.

Read More

And More