Παντελόνια, Φορέματα, Φούστες! Τα πιο hot items της νέας σεζόν για το ανοιξιάτικο shopping σου

Αν βγεις μία βόλτα στα μαγαζιά θα δεις τη μόδα της Άνοιξης να κυριαρχεί. Αέρινα υφάσματα, έντονα και παστέλ χρώματα, ρίγες σου κλείνουν το μάτι και φωνάζουν “Welcome spring!” Η fashion editor τoυ TLIFE σου βρήκε τα τρία βασικά κομμάτια μιας γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν είναι άλλα από τα παντελόνια, τα φορέματα και τις φούστες και γέμισε τις βιτρίνες μας για να ρίξεις μια ματιά και να αποφασίσεις πριν πας για ψώνια.

Για να δεις τις επιλογές κάνε “κλικ” στις φωτογραφίες.

/
Φέτος τα παντελόνια έχουν την τιμητική τους. Κι όπως καταλαβαίνεις οι επιλογές που έχεις είναι πολλές. Τα ψηλόμεσα σχεδόν μονοπωλούν και τα χρώματα δεν έχουν όρια. Διάλεξε το ύφασμα και τη γραμμή που σε κολακεύει ανάλογα με τις στιλιστικές σου απαιτήσεις. Δες τι βρήκαμε για εσένα κάνοντας “κλικ” και πάρε ιδέες από τους συνδυασμούς που σου προτείνουμε.

/
Το φόρεμα είναι το πιο θηλυκό κομμάτι στην ντουλάπα μας και φέτος αν σου αρέσουν οι θηλυκές γραμμές τα μαγαζιά είναι γεμάτα από την μόδα της δεκαετίας του ’60. Χρώματα παστέλ, ζουμερά αλλά και ρίγες έρχονται να ντύσουν και να αναδείξουν την σιλουέτα σου. Κάνε “κλικ” στην φωτογραφία για να δεις τις επιλογές της fashion editor.

/
Οι mini φούστες αν έχεις αδύνατα πόδια είναι πάντα της μόδας, οι maxi φοριούνται και φέτος ενώ οι midi είναι η γραμμή που σου κλείνει το μάτι τη νέα σεζόν. Μην ξεχνάς πως φέτος το χρώμα επιβάλλεται παντού. Κάνε “κλικ” στην φωτογραφία να δεις τις επιλογές από φούστες αλλά και να δεις με τι σου προτείνει η fashion editor να τις συνδυάσεις.

Read More

And More