Παπούτσια: Αυτές είναι οι τάσεις για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023

Αφού κάναμε ένα μεγάλο αφιέρωμα με τις τάσεις και είδαμε τι προτείνουν οι μεγάλοι οίκοι και οι σχεδιαστές για το Καλοκαίρι ήρθε η ώρα να δούμε και τα shoe trends.

Oι φετινές τάσεις καλύπτουν όλα τα γούστα και όλα τα στιλ, από τα άνετα σανδάλια μέχρι τις πανύψηλες πλατφόρμες, τις ρομαντικές mary janes και τα edgy net shoes τα σχέδια που είδαμε στα catwalks έχουν επιλογές για όλες μας!Δες το αφιέρωμα που σου έχω ετοιμάσει και πάρε μία πρώτη γεύση από το τι θα φορέσουμε, ώστε να είσαι έτοιμη για την έναρξη της νέας σεζόν.

Μary Janes

Chanel

Instagram @maisonvalentino

Στο show της Chanel οι ασπρόμαυρες Mary Janes που θμίζουν τα 20s μας ταξίδεψαν ενώ η Prada συνδύασε όλα τα Look με τα κλασικά αυτά παπουτσια. Φόρεσε τα με μίνι φορέματα δίνοντας την απόλυτη ρετρό αίσθση στο spring look σου!

Πλατφόρμες

Instagrm @fendi

Σωστά, οι πλατφόρμες είναι εδώ για μια ακόμη σεζόν εφόσον είναι  ο πιο  εύκολος τρόπος για να δώσεις άλλο…ύψος στο look σου!Πολλές εκδοχές και εδώ και νέα υλικά όπως είδαμε στον οίκο Fendi με τα neon platform shoes της συλλογής να κλέβουν την παράσταση.Δεν υπάρχει όριο τις φοράτε παντού εκτός  ίσως σε μια… πεζοπορία.

Thong Finish

Max Mara

Instagram @miumiu

Οι Ρωμαίοι ήταν μπροστά από την εποχή τους με πολλούς τρόπους, συμπεριλαμβανομένης της μόδας.Τα thong finish σανδάλια που φορούσαν φέτος επανέρχονται δυναμικά και βλέπουμε αυτό το στιλ οχι μόνο σε flat sandals αλλά και σε πλατφόρμες ή mules.Η ομορφιά αυτής της τάσης για τα παπούτσια Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 είναι οι διαφορετικοί τρόποι που μπορείτε να τα φορέσετε αυτότο trend,  από ενα  βραδινό σκηνικό μέχρι την παραλία στις διακοπές σου!

Διαφάνεια

Valentino

Tα pvc σχέδια φέτος έκαναν θράση φέρνοντας την…Σταχτοπούτα στην πρώτη γραμμή των τάσεων. Διάφανα παπούτσια σε όλα τα σχέδια από γόβες, πέδιλα, πλατφόρμες μέχρι φλατ άνετα σανδάλα για όλες τις περιστάσεις.

Δίχτυ

Stella McCartney

Τα διχτυωτά παπούτσια έκανα φέτος την εμφάνιση τους και μάλλον είναι το μόνο trend που πρωτοεμφανίζεται στην λίστα!Τα net shoes στην Chanel και στην Stella McCartney – τράβηξαν την προσοχή και εσύ μπορείς να τα δοκιμάσεις είτε σε  mules είτε σε σανδάλι ανάλογα το στιλ σου.

Βολάν

Zimmermann

Τα παπούτσια με βολάν επιστρέφουν!Αυτή τη σεζόν, οι σχεδιαστές πήραν αυτή τη μοναδική λεπτομέρεια και αποθέωσαν τα καλοκαιρινά παπούτσια. Τα βολάν  δίνουν ένα  κομψό αέρα και ενώ σε πρώτη σκέψη μπορεί να σε τρομάζει αυτή η τάση η ελκυστικότητά που έχει θα σε κάνει να την λατρέψεις και να την συνδυάσεις με όλα τα elegant summer look σου.

Μπαλαρίνες

 Ιnstagram @Tods

Φέτος αυτό το διαχρονικά κομψό παπούτσι που δίνει άνεση στα ανοιξιάτικα σύνολα μας, αποκτά χρώμα και γίνεται το τέλειο αξεσουάρ για τα nude look που μας βολεύουν κάθε τέτοια εποχή.

Read More

And More