Πες μου που θα κάνεις Πάσχα να σου πω με τι να γεμίσεις τη βαλίτσα σου…

Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι να κλείσεις τα πάντα πίσω σου και να αποδράσεις στην εξοχή, σε κάποιο νησί ή σε κάποιο χωριό. Ακόμη όμως και στην πόλη να μείνεις ήρθε η ώρα να παραμερίσεις για λίγο τις υποχρεώσεις και τα άγχη σου και να περάσεις καλά. Το Πάσχα έφτασε και φέτος οι καιρικές συνθήκες προμηνύουν αποδράσεις που θέλουν λίγα αλλά σωστά ρούχα και αξεσουάρ ώστε να μην κουβαλήσεις πολλά βάρη. Θα έχεις όμως στιλ και θα είσαι καλοντυμένη από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Ένας από τους βασικότερους κανόνες που καθορίζει πάντα ένα ντύσιμο είναι ο τόπος που θα βρίσκεσαι. Για αυτό λοιπόν η fashion editor του TLIFE Σοφία Σούζα, σου ετοιμάζει τη βαλίτσα ανάλογα με το που θα πας…


Βαλίτσα Roxy
Καπέλο Achilleas accessories 13.52€
Clutch Achilleas accessories 27.92€
Παντελόνι κόκκινο H&M 39.95€
Ροζ φόρμα Cycle Shop & Trade 46.00€
Ροζ γόβες Sante 69.00€
Υφασμάτινο κολιέ Achilleas accessories 10.32€
Jacket Blanco 29.95€
Μπαλαρίνες Accessorize 29.90€
Μαρινιέρα Superdry 72.00€
Φουλάρι Achilleas accessories 12.90€

ΑΝ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΗΣΙ

Καταρχάς είσαι τυχερή. Αυτό να το λέμε! Παραδοσιακά σπίτια, μπόλικο γαλάζιο και διάθεση casual chic. Γέμισε την βαλίτσα σου με πουλόβερ βαμβακερά, άσπρα παντελόνια, κομψά t-shirt με το λευκό να είναι το επικρατέστερο χρώμα, πάνινα φλατ παπούτσια και γυαλιά ηλίου.

Πάμε όμως να δούμε τι προτείνει η fashion editor:

Fullah Sugah 12,90 ευρώ, H&M 19,95 ευρώ

Ένα ψάθινο καπέλο θα σου δώσει πολύ στιλ μέσα στην ημέρα ενώ αν αγαπάς τις πιο θηλυκές γραμμές ένα φόρεμα με ρίγες σε loose γραμμή θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη.

Αlexi Andriotti 39,15 ευρώ, TOI MOI 44,90 ευρώ

Μία μεγάλη τσάντα θα σε βοηθήσει να κουβαλήσεις μαζί σου όλα όσα μπορεί να χρειαστείς χωρίς να αναγκαστείς να επιστρέψεις στο δωμάτιο κατά τη διάρκεια της βόλτας σου στα σοκάκια. Ενώ ένα παντελόνι φόρμας θα είναι η ιδανική επιλογή για την Κυριακή του Πάσχα και όχι μόνο.

Superga 50,00 ευρώ, Raxevsky 52,00 ευρώ

Ένα ζευγάρι φλατ πάνινα παπούτσια αποτελούν την πιο σωστή επιλογή που μπορείς να κάνεις ενώ μία ζακέτα πίστεψέ με κάποια στιγμή θα σου χρειαστεί. Το κόκκινο είναι ένα χρώμα που ταιριάζει.

Mango 69,99 ευρώ, BSB 89,00 ευρώ

Αν για το βράδυ της Ανάστασης θέλεις να φορέσεις κάτι πιο καλό μην κάνεις υπερβολές! Επέλεξε ένα λευκό παντελόνι σε κλασική γραμμή συνδύασε το με ένα t-shirt κι από πάνω φόρεσε ένα μοδάτο σακάκι.

Levis 120,00 ευρώ, Υamamay 111,00 TSHOP κάνε “κλικ” εδώ

Ένα παντελόνι τζιν θα μπορέσεις να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Θα έχεις στιλ και θα είναι το κομμάτι πασπαρτού. Οπότε δεν θα χρειαστεί να κουβαλήσεις άπειρα πράγματα. Μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί ένα in fashion ζευγάρι γυαλιά ηλίου!


Staff Jeans, Βlanco

Τι δεν πρέπει να ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου; Ένα jacket γιατί το βράδυ η υγρασία θα είναι ενοχλητική. Ενώ αν και θα επέμενα στο να αποφύγεις τα ψηλά τακούνια στο νησί, αν εσύ τα θέλεις τότε φόρεσε ένα κομψό ζευγάρι πλατφόρμες.

ΑΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ

Αν το Πάσχα για σένα σημαίνει παράδοση και άμεση επαφή με την ελληνική φύση τί καλύτερο από το να βρεθείς σε ένα γραφικό χωριό και να απολαύσεις τα νόστιμα φαγητά και την απλή καθημερινότητα. Αν η απόφαση αυτή έχει παρθεί και μένει το τι θα πακετάρεις στην βαλίτσα σου η γραμμή είναι μία: casual boho.

Πάμε όμως να δούμε τι προτείνει η fashion editor:

Fullah Sugah 12,90 ευρώ, MEXX 19,95 ευρώ

Ένα φουλάρι θα δώσει έντονο στιλ στο ντύσιμο σου ενώ επέλεξε για μέσα στην ημέρα μία τσάντα χιαστή ώστε να έχεις τα χέρια σου ελεύθερα.

Police 142,00 ευρώ TSHOP κάνε “κλικ” εδώ , Massimo Dutti 120,00 ευρώ

Μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου τα γυαλιά ηλίου σου ενώ τα μποτάκια θα σου φανούν απόλυτα χρήσιμα.


Converse 57,00 ευρώ, Raxvsky 49,00 ευρώ

Τα converse σου θα μπορείς να τα φοράς από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ ενώ ένα βαμβακερό πουλόβερ θα το φορέσεις πολύ.

Hype 29,90 TSHOP κάνε “κλικ” εδώ , Η&Μ 24,95 ευρώ

Μία παντελόνα θα σου δώσει άνεση και μέσα στην ημέρα αλλά και μέσα στο βράδυ ενώ ένα καρό πουκάμισο είτε το φορέσεις με κολάν είτε με παντελόνα είτε με τζιν αποκλείεται να σε απογοητεύσει.


Staff Jeans, Pull&Bear

Ένα τζιν παντελόνι αποκλείεται να μην το φορέσεις ενώ απαγορεύεται να μην πάρεις μαζί σου ένα jacket αφού με μαθηματική ακρίβεια θα το χρειαστείς.

Η&Μ 19,95 ευρώ

Αν και στο χωριό δεν χρειάζεται να κάνεις την οποιαδήποτε στιλιστική υπερβολή αφού μάλλον γραφική θα καταλήξεις, σου προτείνουμε να πάρεις μαζί σου ένα απλό φόρεμα που θα μπορείς να το συνδυάσεις με τα μποτάκια και το parka μπουφάν σου.

ΑΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΗ (Ή ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΟΥ)
Urban chic λοιπόν. Αν φύγεις για αλλού, επέλεξε ρούχα και αξεσουάρ κλασικά χωρίς πολλές υπερβολές και στιλιστικά πειράματα. Αν πάλι παραμείνεις στην έδρα σου ετοιμάσου για βόλτες που θα σε κάνουν να ξεκουραστείς πολύ περισσότερο αφού θα αποφύγεις την ταλαιπώρια της διαδρομής και των αποστάσεων.

Πάμε όμως να δούμε τι προτείνει η fashion editor:

Από αριστερά: Fullah Sugah 17,90 ευρώ , Η&M 19,95 ευρώ

Ένα τοπ σε παστέλ απόχρωση με peplum στη μέση σε συνδυασμό με παντελόνι τζιν θα σου δώσει πολύ κομψό στιλ, ενώ το ίδιο μπορεί να καταφέρει και μία σικάτη loose πουκαμίσα.


Fullah Sugah 22,90 ευρώ, TSHOP 23,70 ευρώ κάνε “κλικ” εδώ

Για το βράδυ της Ανάστασης -και όχι μόνο- μπορείς να κρατήσεις τσάντα φάκελο ενώ ένα εντυπωσιακό κολιέ αμέσως θα σου δώσει λάμψη.


Raxevsky 68,00 ευρώ, Sante 69,00 ευρώ

Αν επιλέξεις ψηλόμεσο παντελόνι φόρεσε το με casual top και σικάτες γόβες που θα κάνουν τα πόδια σου να φαίνονται πολύ πιο μακριά.


Χανιωτάκης 99,00 ευρώ κάνε “κλικ” εδώ , Raxvsky 122,00 ευρώ
Ένα ζευγάρι loafers είναι η ιδανική λύση για τις βόλτες μέσα στην πόλη ενώ αν αγαπάς τα φορέματα μπορεί μία κόκκινη pencil επιλογή να σε δικαιώσει.


Fullah Sugah 39,90 ευρώ, Diesel 130,00 ευρώ

Μία ολόσωμη φόρμα σπάνια θα καταλήξει σε λάθος επιλογή και για το βράδυ της Ανάστασης. Είναι σίγουρα μία chic λύση. Ενώ μην αποχωριστείς το τζινάκι σου ούτε αυτή τη φορά.


Massimo Dutti 135,00 ευρώ, Carolina Herrera Tshop 131,00 ευρώ κάνε “κλικ” εδώ

Μην ξεχάεις να πάρεις μαζί ένα κομψό μεσάτο jacket κι ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου!

Όπου κι αν βρεθείς φρόντισε να ξεκουραστείς always in style! Καλό Πάσχα

Read More

And More