Πως φοράς τα εσώρουχα και τα lingerie εκτός σπιτιού σύμφωνα με τα catwalks της σεζόν

Τα τελευταία χρόνια ερχόμαστε αντιμέτωπες με μια μεγάλη τάση που θέλει τα εσώρουχα και τα lingerie να φοριούνται κι εκτός σπιτιού! Αυτή η τάση φέτος απέκτησε όνομα και πλέον την αποκαλούμε Boudoir Trend. Μας αρέσει πολύ αυτό το όνομα, μας αρέσει πολύ αυτή αισθητική και αγαπήσαμε ακόμα περισσότερο αυτό το trend όταν είδαμε τα μοντέλα στις πασαρέλες των Dolce & Gabbana, John Galliano, Bottega Venneta, Blumarine, Anna Sui, να περπατούν με glam και πιο casual looks… λες και μόλις έχουν σηκωθεί από το κρεβάτι.

Αυτή η τάση είναι θηλυκή, είναι sexy και περιλαμβάνει πολλά σατέν στοιχεία, δαντέλα, διαφάνειες, lace ups, κάλτσες, πέρλες και πολλά – πολλά ακόμα που σου τα εξηγώ όλα. Προς τα κάτω θα δούμε τους μεγάλους οίκους που λανσάρουν την τάση, πως τη συνδυάζουν, αλλά και πως μπορείς να εντάξεις κι εσύ στο στιλ σου αυτό το sooo female trend που αγαπούν πολύ και οι σταρ.

Ένας τρόπος που μπορείς να υιοθετήσεις αυτήν την τάση στο στιλ σου, είναι να φορέσεις ένα δαντελένιο φόρεμα (ημιδιάφανο) και να προσθέσεις από μέσα vintage εσώρουχα, όπως ένα ψηλόμεσο σατέν σλιπ κι ένα σουτιέν. Το μαύρο χρώμα είναι μια διαχρονική και πιο safe επιλογή που μπορείς να κάνεις.

Στην ίδια λογική με την ιδέα που σου έδωσα πιο πάνω, ανήκει και αυτό το look! Μπορείς να φορέσεις ένα chic bodysuit μέσα από ένα maxi ημιδιάφανο φόρεμα και να προσθέσεις μια glam πινελιά με tango pumps.

Το δαντελένιο τοπ είναι ένα key – piece που όλες έχουμε! Το φοράς με ένα μαύρο σουτιέν και δίνεις στο αγαπημένο σου τοπ αυτό το lingerie ύφος που θέλεις. Επιπλέον, μπορείς να εντάξεις στις εμφανίσεις σου κομμάτια που έχουν lace up στοιχεία. Φούστες και τοπ που δένουν ή έχουν το εφέ του κορσέ είναι ότι πρέπει.

Τα σεμιζιέ και wrap φορέματα είναι το big thing του χειμώνα. Μπορείς να αφήσεις τα πρώτα κουμπιά ανοιχτά και να προσθέσεις ένα bralette στο εσωτερικό, ώστε να φαίνεται η δαντέλα ή το τούλι από το σουτιέν σου.

Τα pyjama sets είναι τάση και το ξέρεις. Για ένα ολοκληρωμένο boudoir look όμως, καλό θα ήταν να προσθέσεις μια ζακέτα από πάνω και να του δώσεις το style που θέλεις. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορείς να σετάρεις το σύνολό σου με sneakers ή με γόβες, σε περίπτωση που θέλεις κάτι πιο θηλυκό.

Θυμάσαι σε ένα επισόδιο του Sex and the City που η Sarah Jessica Parker φόρεσε τη γούνα της πάνω από τις πιτζάμες, πρόσθεσε ένα κολιέ με πέρλες, κάλτσες και γόβες και πήγε να επισκεφθεί τη Miranda; Ε λοιπόν, αυτό το στιλ το είδαμε και στα catwalks με velvet και σατέν στοιχεία που κέντριζαν το ενδιαφέρον.

Στις διαφάνειες και στα bralette μπορείς να προσθέσεις ένα κολιέ με πέρλες που αυτόματα κάνει το σύνολο πιο κομψό και… boudoir! Για πιο stylish αποτέλεσμα φόρεσε το κολιέ πάνω από τα μαλλιά. Επίσης, με τις γόβες, τα loafers και τα πέδιλα μπορείς άνετα να φορέσεις καλτσάκια.

Από το σημερινό θέμα δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι κάλτσες, ένα τόσο όμορφο και stylish αξεσουάρ που εντάσσεται σε αυτήν την τάση. Μπορείς να διαλέξεις κάλτσες σε κάθε μήκος και δημιουργημένες από κάθε υλικό (δαντέλα, μαλλί, fishnet).

Read More

And More