ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ! Προτάσεις για να είσαι εσύ η πρωταγωνίστρια της βραδιάς…

Mία ανάσα από το πολυπόθητο ρεβεγιόν και η νέα χρονιά που ελπίζεις κι εύχεσαι να σου φέρει όλα όσα ονειρεύεσαι είναι μόνο λίγες ώρες μακριά! Έχοντας όλα αυτά στο μυαλό σου λοιπόν δεν μπορείς να επιλέξεις να φορέσεις κάτι που να μην αρμόζει στην μεγάλη βραδιά.
Η βραδιά που όλα θα “αλλάξουν” είναι μία παγκόσμια γιορτή που την αγαπούν όλοι ανεξαιρέτως και επιβάλλεται ένα φαντασμαγορικά εορταστικό outfit!

H Σοφία Σούζα, η fashion editor του TLIFE, βγήκε στα μαγαζιά και με κριτήριο τις τρεις βασικές επιλογές στο ντύσιμο, παντελόνι, φούστα, φόρεμα επέλεξε και σου φέρνει τα πιο οικονομικά και στιλάτα κομμάτια που βρήκε. Κάνε “κλικ” πάνω στις φωτογραφίες για να δεις κι άλλες προτάσεις.


Aν είσαι από τα κορίτσια που αγαπούν τα εντυπωσιακά φορέματα η αποψινή βραδιά είναι η μέρα που επιτέλους θα ντυθείς όπως εσύ θέλεις. Κλέψε την παράσταση λοιπόν με φορέματα κομψά, φαντασμαγορικά και sexy… (εξαρτάται από το τι θέλεις να εκπέμπεις) και συνδύασέ τα με φινετσάτα αξεσουάρ. Για να δεις ό, τι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά κάνε κλικ επάνω στην φωτογραφία.


Ένα στιλ πιο νεανικό που αν το συνδυάσεις σωστά μπορεί να δημιουργήσει πολλά και διαφορετικά στιλ. Από sexy, glam μέχρι κλασικό. Κι αν τα πόδια είναι το δυνατό σου χαρτί τότε μην διαστάσεις να επιλέξεις mini φούστα που θα σε δικαιώσει. Διάλεξε το στιλ που σου ταιριάζει καλύτερα κάνοντας κλικ επάνω στην εικόνα και βγάλε προς τα έξω την θηλυκή σου πλευρά.


Ένα παντελόνι σίγουρα μπορεί να σου ακούγεται casual επιλογή αλλά εξαρτάται καθαρά από την ποιότητα του υφάσματος και το στιλ που θα επιλέξεις. Τόλμησέ το με ένα στράπλες τοπ και η επιλογή σου δεν θα σε προδώσει αφού οι ανδρόγυνες πινελιές είναι in fashion.

Read More

And More