Straw bags: Πώς να φορέσεις στην πόλη και στο νησί τη μεγαλύτερη τάση στις τσάντες

Γυρνάμε λίγους μήνες πριν, τότε που σου παρουσίαζα τις τάσεις στις τσάντες για το φετινό καλοκαίρι. Ανάμεσα στα πολλά σχέδια που είδαμε, παρατηρήσαμε ότι οι straw bags έκλεψαν την παράσταση. Με τον όρο αυτό εννοούμε κάθε πλεκτή τσάντα που έχει σαν βασικό υλικό το ξύλο ή την ψάθα και ουδέτερο χρώμα. Ναι ναι, σαν αυτές που κρατούν τα τελευταία χρόνια οι Γαλλίδες!

Κατά πάσα πιθανότητα έχεις αγοράσει ήδη μια, αφού εδώ και καιρό σου έχουμε πει ότι είναι το must have αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπει από τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις. Επειδή όμως βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, επέλεξα να δημιουργήσω ένα θέμα με πολλές στιλιστικές συμβουλές, σχετικά με το πως είδαμε αυτήν την τσάντα στις πασαρέλες, πως θα τις φορέσεις στην πόλη και στο νησί. Πάρε ιδέες και ανανέωσε τα looks με αυτό το φοβερό αξεσουάρ.

 

BROCK COLLECTION

Ο οίκος λάνσαρε τις συγκεκριμένες τσάντες σε μαύρο και γήινα χρώματα και mini μέγεθος. Επέλεξε να δέσει το λουράκι γύρω από τον καρπό και να τις αναδείξεις με lady like φορέματα σε midi μήκος και αρχαιοελληνικά σανδάλια.

 

SONIA RYKIEL

Με beach wear επέλεξε ο συγκεκριμένος οίκος να συνδυάσει αυτές τις τσάντες και να τις «συνοδεύσει» με flatform sandals. Μας αρέσει πολύ που επέλεξε υφασμάτινο χρωματιστό λουράκι, δημιουργώντας mix & match αποτέλεσμα.

 

ULLA JOHNSON

Ο οίκος απέδειξε πως αυτό το αξεσουάρ είναι τέλειο και για την πόλη, αφού το συνδύασε με suede και denim ρούχα, αλλά και με ρομαντικά φορέματα και playsuit. Το τέλειο με αυτά τα looks είναι πως καταλάβαμε ότι οι straw bags ταιριάζουν τέλεια με γόβες και ψηλοτάκουνα.

 

VIVIENNE TAM

Για τον οίκο η πλεκτή τσάντα είναι συνώνυμο της κομψότητας και του καθημερινού στιλ. Έτσι είδαμε να τη συνδυάζει με midi φορέματα και πουκαμίσες σε παστέλ και γήινα χρώματα και flat σανδάλια.

 

MICHAEL KORS

Ο σχεδιαστής επέλεξε να συνδυάσεις αυτές τις τσάντες με tie-dye και φλοράλ μοτίβα. Βλέπουμε ότι και τα δύο looks είναι σε beach style και έχουν ολοκληρωθεί με σαγιονάρες και σανδάλια. Ο designer ήταν ο μοναδικός που δημιούργησε τις τσάντες από μαλακή ψάθα.

 

ΠΩΣ ΤΙΣ ΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Μπορείς να ακολουθήσεις το στιλ των Γαλλίδων, όπως έχουν κάνει και πολλές influencers. Ένα πουά τοπ και ένα τζιν είναι αρκετά για να αναδείξεις αυτήν την τσάντα. Μην ξεχάσεις να προσθέσεις ένα ζευγάρι σανδάλια και να κάνεις layering με χρυσά κολιέ.

Μπορείς επίσης να τις συνδυάσεις με bohemian style που θα έχει σαν βασικά κομμάτια ένα τζιν καμπάνα, ένα χαλαρό πουκάμισο και πλατφορμές.

Μπορείς επίσης να τις συνδυάσεις με τα φορέματα και τις φούστες σου σε συνδυασμό με σανδάλια ή mary janes. Καλό θα ήταν να μην προσθέσεις στο στιλ σου κάποιο έξτρα αξεσουάρ από ψάθα.

 

ΠΩΣ ΤΙΣ ΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ

Το σορτς και το πουκάμισο είναι τα πιο εύκολα κομμάτια για να την αναδείξεις (στην ίδια λογική ανήκει και το playsuit ή το αέρινο φόρεμα). Για έξτρα style πρόσθεσε ένα μαντήλι στα μαλλιά. Εναλλακτικά μπορείς να τη συνδυάσεις με ένα crop top, ένα ψηλόμεσο παντελόνι και σανδάλια.

Τα μάξι φορέματα είναι ένας εύκολος συνδυασμός που μπορείς να κάνεις και να πετύχεις στιλιστικό τζακ ποτ. Μπορείς να φορέσεις ένα καπέλο και σανδάλια για να την αναδείξεις, ή να αφαιρέσεις το καπέλο και να προσθέσεις ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

Τέλος, μπορείς να φορέσεις μια φούστα με gingham prints, ένα λευκό πουκάμισο κι ένα ψάθινο καπέλο και να απολαύ

Read More

And More