Street styles από τους δρόμους της Νέας Υόρκης για την απαραίτητη στιλιστική έμπνευση

Η εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη ολοκληρώθηκε. Οι μεγαλύτεροι οίκοι και σχεδιαστές μας έδειξαν τις τάσεις του επόμενου χειμώνα, κι εμείς αυτό που οφείλουμε να κάνουμε είναι να ακολουθήσουμε τα δικά τους βήματα. Όχι ακόμα όμως! Πρώτα θα πρέπει να υποδεχτούμε το καλοκαίρι, να το αποχαιρετήσουμε κι έπειτα να προετοιμαστούμε για το winter update στο στιλ μας.

Εκτός από τις πασαρέλες και τα εντυπωσιακά looks on stage, την παράσταση έκλεψαν και όλα αυτά τα κορίτσια που έτρεχαν στους δρόμους της Νέας Υόρκης, αντιμετωπίζοντας το μουντό καιρό, για να προλάβουν μια θέση στις επιδείξεις. Όλα αυτά τα κορίτσια (ανάμεσά τους διάσημες και μοντέλα), πριν διαβούν την πόρτα του σπιτιού τους, “έχτισαν” με προσοχή το outfit τους, κοιτάχτηκαν στον καθρέφτη, διόρθωσαν τις τελευταίες λεπτομέρειες και βγήκαν στο δρόμο με τέλειο στιλ που δεν θα μπορούσε να μας περάσει απαρατήρητο. Το θετικό είναι ότι μπορούμε να πάρουμε ιδέες τις οποίες γίνεται να υιοθετήσουμε από τώρα στο στιλ μας, μιας και ο καιρός στην Ελλάδα είναι το ίδιο μουντός και κρύος. Επίσης, ένα ακόμα θετικό είναι ότι τα στιλιστικά μαθήματα που παραδίδουν, δύσκολα θα σε απογοητεύσουν και ακόμα πιο δύσκολα θα σε ρίξουν σε κάποια στιλιστική παγίδα.

Αν θέλεις λοιπόν, να ανανεώσεις τις εμφανίσεις σου με τον πιο ενημερωμένο τρόπο, δεν έχεις παρά να κάνεις κλικ εδώ και να τσεκάρεις τα καλύτερα street styles από το New York Fashion Week.

Read More

And More