Τελικά αυτό το jacket είναι σταθερή αξία – οι σεζόν περνάνε, αυτό μένει!

Φαίνεται πως σιγά-σιγά το φθινόπωρο μας κυριεύει. Άλλο που σήμερα έχει 30 βαθμούς. Από εβδομάδα, ο Οκτώβρης θα μας δείξει το αληθινό του πρόσωπο. Δειλά-δειλά τα πρώτα πλεκτά κατεβαίνουν από το πατάρι, και τα πρώτα, λίγο πιο ελαφριά πανωφόρια έρχονται μπροστά στη ντουλάπα. Τα σορτσάκια δίνουν την θέση τους στα denim παντελόνια, και τα σανδάλια στα μποτάκια. Δεν καταλαβαίνετε, πόσο περιμένω να φορέσουμε επιτέλους jackets, παλτό και μπουφάν. Τα πανωφόρια είναι με διαφορά η αγαπημένη μου κατηγορία.

Σεζόν με την σεζόν έχω καταφέρει – πολύ περήφανη για αυτό – να δημιουργήσω μια αρκετά ενημερωμένη συλλογή από πανωφόρια: στην ντουλάπα μου θα βρεις από γιγάντια puffer coats μέχρι vinyl καμπαρντίνες και από all time classic καμηλό παλτό μέχρι XXL, neon πράσινες, συνθετικές γούνες. Θύμα των τάσεων; Μπορεί. Αλλά αν μπορώ να πω κάτι για να με δικαιολογήσω είναι πως πάντα τα συνδύαζα έτσι ώστε να φωνάζουν το όνομά μου. Τώρα όμως δεν είναι ακόμα καιρός για γούνες. Χρειαζόμαστε κάτι μεταβατικό. Κάτι light. Αμέτρητες επιλογές σε γραμμές, υφές, χρώματα, στυλ. Μπερδεύεσαι. Λογικό. Σε ποιο να επενδύσεις;

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

Αφού ψαχούλεψα τις περισσότερες νέες συλλογές, αυτές που απολαύσαμε πρόσφατα στις πιο διάσημες πασαρέλες του κόσμου, και έχοντας σχεδόν καταπιεί το παγκόσμιο street style, έρχομαι με καλά νέα. Γιατί το πιο trendy, transitional πανωφόρι της χρονιάς, λογικά το έχεις ήδη στη ντουλάπα σου. Πρόκειται για το σουέντ, που μέχρι πριν λίγο καιρό θεωρούνταν κάπως… ξεπερασμένο. Άλλαξαν τα πράγματα. Από wester, suede jackets με κρόσσια – ή και χωρίς – μέχρι boxy σακάκια, το ύφασμα αυτό αναβιώνει, επιστρέφει, έρχεται με φόρα. Και τυχαίνει να αποτελεί και ιδανική επιλογή για αυτή την εποχή.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julie Sergent Ferreri (@juliesfi)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonia Lyson (@sonialyson)

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daria Kostromitina (@dashakos)

 

 

Read More

And More