Το κίτρινο είναι το top χρώμα της σεζόν! Τα items που θα σε πείσουν να το φορέσεις ακόμα κι αν δεν το αγαπάς

Είναι γεγονός πως το κίτρινο είναι το must χρώμα της σεζόν, με το μοβ και το πορτοκαλί να ακολουθούν από πίσω! Μπορεί σε πρώτη φάση να θυμίζει Άνοιξη ή 15αύγουστο, αλλά με το σημερινό θέμα θα σε ωθήσω να το εντάξεις στο στιλ σου έχοντας ένα πιο χειμερινό αποτέλεσμα. Πως; Παρουσιάζοντας τα κομμάτια κλειδιά σε κίτρινο χρώμα που αξίζει να επενδύσεις αυτήν τη σεζόν σύμφωνα με τα street styles.

Το συγκεκριμένο χρώμα πρόκειται για το big thing στο χώρο της μόδας, με πολλούς οίκους να το λανσάρουν φανατικά, πολλές celebrities να το αγαπούν και πολλά it girls να το φορούν non ston. Όλοι αυτοί του έχουν ιδιαίτερη αδυναμία αφού με μια κίνηση μπορεί να προσφέρει λάμψη και χρώμα σε ένα σκουρόχρωμο ή minimal αποτέλεσμα, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να αναδείξει όλες τις επιδερμίδες και κάθε χρώμα μαλλιών.

Προς τα κάτω λοιπόν, θα βρεις τα items που σου προανέφερα και χρήσιμες στιλιστικές συμβουλές για να το φορέσεις με επιτυχία! Θα υποκύψεις στη “δύναμή” του;

 

Θα ξεκινήσουμε με κάτι πολύ εύκολο και απλό! Ένα κίτρινο blanket scarf μπορεί να κάνει τη διαφορά σε ένα total black σύνολο. Δεν χρειάζεται να σου το πω εγώ, αφού η φωτογραφία “μιλάει” από μόνη της. Αυτός είναι ένας εύκολος τρόπος να φορέσεις το κίτρινο, ακόμα κι αν δεν του έχεις αδυναμία. Να δεις που θα λάβεις και πολλά κοπλιμέντα!

Extra styling tip: Για extra λάμψη πρόσθεσε κάτι λευκό σύνολο, όπως παπούτσια ή τσάντα, και δημιούργησε την τέλεια αντίθεση.

 

Ένας ακόμα εύκολος τρόπος να εντάξεις στο σύνολό σου το κίτρινο, είναι το πουλόβερ. Λεπτό ή πιο χοντρό, διαλέγεις ένα style που να ταιριάζει στα γούστα σου και το συνδυάζεις με μαύρα για να νιώθεις safe. Εναλλακτικά, μπορείς να “παίξεις” με το γκρι ή τα neutrals χρώματα.

Extra styling tip: Μπορείς να επενδύσεις σε μια τσάντα με κίτρινες λεπτομέρειες, η οποία θα ταιριάζει απόλυτα με το αποτέλεσμα.

 

Ναι ναι και πάλι ναι! Μην φοβηθείς να φορέσεις μια κίτρινη φούστα και να τη συνδυάσεις με ένα ένα μαύρο lingerie τοπ. Εννοείται ότι ολοκληρώνεις το look σου με ένα καρό ανδρικό σακάκι, αφού ταιριάζει υπέροχα και είναι huge τάση.

Extra styling tip: Επέλεξε η φούστα να είναι από vinyl ή δέρμα για πιο statement εμφανίσεις!

 

Μπορεί το κίτρινο παλτό να σου φαίνεται too much, αλλά αν το επιλέξεις σε μια ζεστή απόχρωση θα είναι τέλειο για τις χειμερινές σου εμφανίσεις. Το φοράς με neutral looks, μαύρα σύνολα, ή αν ανήκεις στις τολμηρές δημιουργείς color block αποτέλεσμα.

Extra styling tip: Αν διαλέξεις ένα μάλλινο παλτό σε ζεστή απόχρωση (τύπου sheepskin) θα κάνεις το look σου ακόμα πιο cozy.

 

Όπως είπαμε το κίτρινο είναι τάση! Όπως τάση είναι και το κοτλέ. Σου προτείνω λοιπόν, να επενδύσεις σε ένα τέτοιο παντελόνι και να το φορέσεις με άνεση και στιλ στις daily εμφανίσεις σου. Αν’αδειξέ το με 70s style και σίγουρα δεν θα περάσεις απαρατήρητη.

Extra styling tip: Σε περίπτωση που δεν νιώθεις άνετα με ένα κίτρινο κοτλέ παντελόνι, μπορείς να επιλέξεις ένα σε φαρδιά γραμμή και να το συνδυάσεις με sneakers ή ankle boots.

 

Αν όλα τα παραπάνω σε έπεισαν, τότε το επόμενο βήμα είναι να βάλεις στην άκρη το ροζ σου κοστούμι και να το αντικαταστήσεις με ένα κίτρινο. Μην παραξενεύεσαι γιατί ακριβώς την ίδια αντίδραση είχαμε όταν το millennial pink ήρθε στη ζωή μας και στην ντουλάπα μας.

Read More

And More