Το μικρό, μαύρο φόρεμα δεν είναι πια μαύρο…

Bye-bye Barbie pink! Ανακηρύσσουμε το κόκκινο επίσημο χρώμα της χρονιάς. Έχουμε γράψει ξανά στο Tlife για το Tomato Girl Summer trend που έχει κάνει χαμό στο TikTok. Κόκκινα μικροσκοπικά φορέματα ωστόσο φαίνεται να επιλέγουν συχνά τελευταία και μερικές από τις πιο διάσημες celebrities του Holywood.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Τον περασμένο Ιούλιο, η Selena Gomez γιόρτασε τα 31α γενέθλιά της φορώντας ένα super mini, κόκκινο, δερμάτινο φόρεμα, διακοσμημένο με τρισδιάστατα πέταλα, που έφερε την υπογραφή του οίκου Bottega Veneta. Λίγες ημέρες πριν, ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι συνέλαβε την Hailey Bieber να ποντάρει σε κόκκινο φόρεμα. Και μάλιστα όχι μόνο μια φορά, αλλά δύο.

Το πρώτο ήταν ένα ντραπέ midi σχέδιο, τύπου lingerie dress, από το brand της Vivienne Westwood και το δεύτερο ένα καυτό, στράπλες φόρεμα by Ermanno Scervino, το οποίο μάλιστα είχε συνδυάσει με μια κατακόκκινη τσάντα Ferragamo και super sexy ψηλοτάκουνα, επίσης σε κόκκινο χρώμα. 

Picture by: Robert O’Neil / SplashNews.com

 

Στην ίδια φιλοσοφία, η Margot Robbie, αν και απόλυτα συνυφασμένη πλέον με την Barbie, αφήνει για λίγο στην άκρη το ροζ και επενδύει στο κόκκινο. Σε πρόσφατη εμφάνισής της, φόρεσε σατέν, μίνι φόρεμα σε κόκκινο χρώμα, εμπνευσμένο από κορσέ, το οποίο ανήκε στο brand Dilara Findikoglu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Margot Robbie (@margotrobbieofficial)

Και οι κυρίες που αναφέραμε παραπάνω δεν είναι οι μόνες που υπέκυψαν στην γοητεία του κόκκινου. Το ίδιο συνέβη και με την Lily Allen, την Olivia Rodrigo, την Lucy Hale, την Rita Ora στο Φεστιβάλ της Βενετίας, την Emily Blunt στο AIS Gala αλλά και πολλές fashionistas που έχουν καταφύγει τελευταία στο μικρό, κόκκινο φόρεμα για τα street style looks τους.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucy Hale (@lucyhale)

Το κόκκινο αγκάλιασαν και μεγάλοι οίκοι, συμπεριλαμβάνοντάς το στις συλλογές τους για την σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2023. Χαρακτηριστικά παραδείγματα: ο Alexander MacQueen αλλά και οι Valentino και David Koma.

Ξέρουμε πως υπάρχουν πολλοί που δεν είναι fan του κόκκινου. Είναι όμως ένα χρώμα που θα κυριαρχήσει στην γκαρνταρόμπα της νέας σεζόν, και μάλιστα χωρίς καμία αμφιβολία. Από το βαθύ κόκκινο του ρουμπινιού λοιπόν ως το λαχταριστό κόκκινο της φράουλας, υπάρχει σίγουρα ένας κόκκινος τόνος που φωνάζει το όνομά σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πειραματιστείς μαζί τους μέχρι να βρεις αυτόν που ταιριάζει τέλεια στον τόνο της επιδερμίδας σου και στο στυλ σου. Το σίγουρο είναι πως το little red dress θα μαγνητίσει όλα τα βλέμματα πάνω σου. Οπότε εμπιστεύσου το και αφέσου στην γοητεία και το σεξαπίλ του.

Κεντρική φωτογραφία: Edward Berthelot/Getty Images

Read More

And More