Tribal, Glow, Exotic! Τα πιο hot trends της αγοράς στις βιτρίνες του TLIFE…

Είναι τρεις από τις πιο εντυπωσιακές τάσεις της σεζόν: tribal, glow και exotic. Τις έχεις δει να σου τις αναφέρω συχνά μέσα από το TLIFE και σίγουρα γνωρίζεις καλά πως οι μεγάλοι οίκοι τις προτείνουν και μάλιστα επίμονα για τη φετινή σεζόν. Εκτός όμως από τη γενική ενημέρωση αυτό που πάντα κάνουμε για εσένα είναι να βγούμε στα μαγαζιά και να βρούμε όλα αυτά που οι μεγάλοι οίκοι προτείνουν στις πιο οικονομικές τιμές ώστε να έχεις ένα σωστό οδηγό αγοράς για το που μπορείς να βρεις αυτά που ψάχνεις γλιτώνοντας χρόνο και κόπο.

Και όταν μιλάμε για shopping, μιλάμε για την απόλυτα ενημερωμένη fashion editor του TLIFE Σοφία Σούζα που γνωρίζει καλά όλα όσα κυκλοφορούν εκεί έξω. Αυτή τη φορά έχει διάθεση για χρώμα και ένταση στο ντύσιμο και βρίσκει όλα τα tribal, exotic και glow ρούχα της αγοράς.

Κάνε “κλικ” πάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις επιλογές…


Tα tribal ρούχα δημιουργούν πολύ εύκολα αυτό το χαρακτήρα safari στο ντύσιμό μας και αξίζει να επενδύσεις σε γήινες αποχρώσεις, boho φορέματα και παντελόνες που ταιριάζουν απόλυτα με το καλοκαιρινό σκηνικό. Για να δεις τις επιλογές κάνε “κλικ” επάνω στη φωτογραφία.


Να λάμψεις είναι κάτι που αναμφισβήτητα θέλεις ειδικά τα βράδια του καλοκαιριού. Επέλεξε εντυπωασιακές φούστες, κομψά πέδιλα και αξεσουάρ και σίγουρα δεν θα δυσκολευτείς να κάνεις τα αντρικά βλέμματα να στραφούν επάνω σου. Kάνε “κλικ” επάνω στη φωτογραφία για να δεις όλες τις επιλογές.


Σαφέστατα δεν υπάρχει κάτι πιο καλοκαιρινό από τα εξωτικά ρούχα. Τι κάνει όμως ένα ρούχο να θεωρείται εξωτικό; Τα έντονα χρώματα, τα prints, τα σχέδια κι αυτή η διάθεση τροπικού καλοκαιριού στο ντύσιμό σου. Για να δεις τις επιλογές κάνε “κλικ” επάνω στη φωτογραφία.

Read More

And More