Tropical Fever! Η μόδα προτείνει να ντυθούμε πολύχρωμα. Θα το τολμήσεις;

Δεν θα μπορούσα να αντισταθώ στα έντονα χρώματα, στους ιδιαίτερους γεμάτους αντίθεση συνδυασμούς αλλά και σε υφάσματα αέρινα που μεταφέρουν τη διάθεση αλλά και το μυαλό σου σε ένα καλοκαιρινό σκηνικό γεμάτο χρώμα, φως και γιατί όχι και χρωματιστά κοκτέιλ.

Ποιο trend είναι αυτό θα αναρωτιέσαι που δίνει τόση “ζωή” και φως στην εμφάνισή σου; Δεν θα μπορούσα να βρω άλλη λέξη εκτός από την tropicana ή tropical, όπως θέλεις πες το, που να την περιγράφει αφού το μωβ, το κόκκινο, το τιρκουαζ, το κίτρινο και πράσινο με κάνουν να βλέπω όταν κοιτάω την συλλογή Ferragamo παπαγάλους από δάση τροπικά.

To TLIFE σου συγκεντρώνει τα πιο όμορφα και εντυπωσιακά γεμάτα χρώματα ρούχα που προτείνουν οι οίκοι ανα τον κόσμο με σκοπό να κάνεις την τροπική διάθεση φόρεμά σου!


Από αριστερά: Βlumarine, Alberta Feretti, Dries Van Noten

Aν το καλοκαίρι σε συνδυασμό με τα έντονα χρώματα σου φτιάχνουν ένα σκηνικό στο μυαλό που θέλεις να χορέψεις λαμπάντα τότε πρέπει να έχεις και την κατάλληλη φούστα. Mία φούστα σε ανοιχτή Α γραμμή είναι σαφέστατα η ιδανική επιλογή και σου προτείνω να την φορέσεις με λευκό τοπ που πέφτουν οι ώμοι. Ενώ αν το στιλ σου δεν είναι τόσο girlie μπορείς να επιλέξεις Pencil φούστα και να την συνδυάσεις με θηλυκό τοπ κάνοντας αυτόματα ένα έξυπνο color blocking.
Για τα πιο συντηρητικά κορίτσια ένα λευκό πουκάμισο σε συνδυασμό με nude πέδιλα θα κάνουν το ντύσιμό σου μοναδικό.


Από αριστερά: Leonard, Jean Paul Gaultier, Salvatore Ferragamo

Τα φορέματα θα έχουν κι αυτά την βλάστηση της ζούγκλας επάνω τους και δεν προϋποθέτουν έξαλα κοψίματα και περίεργα σχέδια. Φυσικά αν το επιθυμείς στο εμπόριο μπορείς να βρεις μεγάλη ποικιλία από φορέματα σε όλα τα μήκη με τροπική διάθεση. Σου προτείνω να δοκιμάσεις ακόμη και μακριά πουκαμίσα με λεπτό ζωνάκι στη μέση ή και καφτάνι κοντά στη θάλασσα. Για εσένα που μπορεί να έχεις δύο – τρία κιλάκια παραπάνω το χρώμα δεν είναι απαγορευτικό.

Τάση που είδαμε φέτος στις μεγαλύτερες πασαρέλες είναι οι ολόσωμες φόρμες σε έντονο Print που σε έκαναν να μοιάζεις με παπαγάλο χαμένο στο άγριο δάσος. Τόλμησέ το! Μην το φοβηθείς. Αξίζει τον κόπο να φορέσεις την ολόσωμη φόρμα σου σε τροπική διάθεση αφού είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο μοδάτα κομμάτια στην πιο sexy, θηλυκή και δροσερή έκδοσή του.


Από αριστερά: Chloe, Prabal Gurung, Emanuel Ungaro

Φυσικά δεν υπάρχει λόγος να στερηθείς τις αέρινες πολύ σικάτες παντελόνες σου σε έντονα χρώματα και να κάνεις έξυπνους πάντα μονόχρωμους συνδυασμούς. Ενώ αν δεν είσαι και τόσο τολμηρή γιατί δεν φοράς πουκάμισα με έντονα λουλούδια ή ακόμη και σορτσάκια με μονόχρωμα σε γήινα απόχρωση τοπ;

Tropical Tip: Διατήρησε minimal χρώματα στα αξεσουάρ ή επέλεξε ένα χρώμα από αυτά που έχει επάνω το ρούχο σου ώστε να το φορέσεις σε πέδιλα ή clutch. Απόφυγε τις πλατφόρμες δεν κολακεύουν ούτε τα πόδια αλλά ούτε και το σύνολό σου.

Read More

And More