Χρώματα: Αυτές είναι οι αποχρώσεις που πρέπει να έχει η ανοιξιάτικη ντουλάπα σου

Αυτή την εποχή πρέπει σιγά σιγά να ενσωματώσεις τις ανοιξιάτικες τάσεις στην ντύσιμο σου. Αφού δεις τι κυριαρχεί αυτή την σεζόν σε ρούχα και παπούτσια, το επόμενο βήμα είναι να ανανεώσεις το προσωπικό σου στιλ με μικρές trendy δόσεις.

 Οι χρωματικές τάσεις της άνοιξης 2024, ωστόσο, δεν φαίνεται να σε δυσκολέψουν αφού με μία πρώτη ματιά είναι σχετικά νορμάλ χωρίς υπερβολές. Τα ήπια παστέλ και τα ουδέτερα χρώματα που κυριαρχούν στα color trends, προσφέρονται για καθημερινή χρήση. Mετά την επέλαση του Barbiecore και του τολμηρού κόκκινου του χειμώνα, τα γλυκά χρώματα της ανοιξιάτικης παλέτας θα σε βοηθήσουν να μπεις σε νέα σεζόν με colofrull look που θα σε ανανεώσουν.

Γαλάζιο

Credit Photo /SplashNews.com / Fendi Spring Summer 2024

Από την πασαρέλα μέχρι το street style, έχεις ήδη διαπιστώσει ότι το χρώμα της σεζόν θα είναι το γαλάζιο!Το είδαμε σε φορέματα, σε top, σε αξεσουάρ και είμαστε έτοιμες να φορέσουμε αυτό το υπέροχο χρώμα στο repeat. Διαθέτει μία κομψή αθωότητα και μπορεί να συνδυαστεί εύκολα.Το φοράς σιγά σιγά με denim ή λευκά ρούχα για να το υιοθετήσεις από αύριο κιόλας.

Sunset orange

Credit Photo /SplashNews.com / Fendi Spring Summer 2024 fashion show

Αν δεν είσαι λάτρης των παστέλ τότε αυτή η εναλλακτική θα σε τρελάνει: Sunset orange. To χρώμα που σου θυμίζει ηλιοβασίλεμα και καταφέρνει να είναι τολμηρό αλλά και ευέλικτο. Φοριέται εύκολα πρωί σε casual style αλλά και ένα φόρεμα σε αυτό το χρώμα για night out εμφάνιση είναι σίγουρα τέλειο.

Βutter yellow

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JACQUEMUS (@jacquemus)

To κίτρινο ανήκει στα χρώματα που έχουν επίδραση στην ψυχολογία μας. Ενα κίτρινο σύνολο φέρνει αμέσως την «ήλιο» στην εμφάνιση μας και αυτό αρκεί για μία όμορφη μέρα.Χρώμα συνώνυμο της άνοιξης, με μία απόχρωση που έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες να μας γοητεύει την: Butter yellow.Κομψό και ντελικάτο αυτό το χρώμα θα το δούμε παντού.

Λιλά

Credit Photo /SplashNews.com /Carolina Herrera- Fashion Show

Ίσως το πιο δυνατό παστέλ χρώμα της σεζόν είναι το λιλά. Υπέροχο και με δυνατότητες, το λιλά φαίνεται να κάνει take over τα ανοιξιάτικα σύνολά σου -και γιατί όχι. Πιο κομψό από το φούξια της Barbie πιο εύκολοφόρετο από το millennium pink αυτή η μοβ απόχρωση θα μας βολέψει αρκετά!

Pistachio

Credit Photo /SplashNews.com /Gucci – Fashion Show

To πράσινο εδώ και σεζόν έχει γίνει αγαπημένο χρώμα των σχεδιαστών.Τώρα εξερευνούν την πιο γλυκιά του απόχρωση, την Pistachio που ανήκει στις παστέλ αποχρώσεις που είδαμε πολύ στα catwlaks. Χρώμα με δυνατότητα σε 24hour style, το pistachio θα γίνει το αγαπημένο σου σε παντελόνι ή jacket και θα αποδείχνει τέλειο για την μεταβατική περίοδο που μόλις ξεκίνησε.

Cherry red

Credit Photo /SplashNews.com /Altuzarra- Fashion Show

Ξεχάστε το φωτεινό κόκκινο του χειμώνα και πες ναι στο σοφιστικέ cherry red. H Gucci δημιούργησε μία ολόκληρη συλλογή για την άνοιξη σε αυτή την απόχρωση. Δερμάτινα μπουφάν, φούστες, σακάκια και παντελόνια στην απόχρωση που μας κλείνει το μάτι για την νέα σεζόν.

Λευκό

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ALTUZARRA (@altuzarra)

Ξέρω ότι κάποιες θα πείτε ότι το λευκό δεν είναι τάση αλλά κλασική αξία στα χρώματα που φοράμε κάθε σεζόν.Είναι διαχρονικό! Εδώ, όμως, βρίσκεται η δύναμή του. Οι σχεδιαστές έκαναν το λευκό να φαίνεται και αυτή την σεζόν φρέσκο, βάζοντας το σε διαφορετικέ υφές. Ένα λευκό παντελόνι ή ένα λευκό φόρεμα είναι πάντα must στην ανοιξιάτικη – καλοκαιρινή ντουλάπα σου και δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ.

 

Γκρι

Credit Photo /SplashNews.com /Altuzarra

Η μόδα δεν ήταν πάντα ευγενική με το γκρι.Αυτό το χρώμα ήταν παρεξηγημένο αλλά τελικά κατάφερε εδώ και μερικές σεζόν να βρει την θέση του στα trends.Πλέον το γκρι δεν είναι βαρετό αλλά αειθαλές και το καλύτερο χρώμα για να σε πάει από τον χειμώνα στην άνοιξη με στιλ.

 

 

Read More

And More