Τρία must κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από την καλοκαιρινή σου ντουλάπα

Με την άνοδο της θερμοκρασίας έχεις ήδη ξεκινήσει να σκέφτεσαι που θα πας διακοπές, και τι style θα έχεις αυτό το Καλοκαίρι. Τα χειμερινά ρούχα έδωσαν τη θέση τους στα καλοκαιρινά και πλέον αφού τα τακτοποίησες, είσαι έτοιμη να κάνεις και τις σωστές αγορές για να είσαι super stylish και αυτή την σεζόν.

Εδώ θα σε βοηθήσουμε και θα σου προτείνουμε 3 κομμάτια κλειδιά που πρέπει να αποκτήσεις και δεν θα το μετανιώσεις. Τα φοράς όλο το καλοκαίρι και για τα επόμενα καλοκαίρια, και το κυριότερο είναι ότι θα τα βρεις εύκολα παντού.

To broderie φόρεμα

Eχει χαλαρό ύφος, δεν είναι πολύ μίνι και συνήθως έχει τιράντες. Το επιλέγεις σε ένα χρώμα που σε βολεύει (εμείς αγαπάμε το λευκό) και το φοράς από… αύριο με flat sandals στην πόλη, μέχρι να το βάλεις στην βαλίτσα για την Νίσυρο.

Η χαλαρή ολόσωμη φόρμα

Πολλές φορές σου έχουμε γράψει πόσο βολική είναι η jumpsuit, για office για γάμο για πολλά urban cool σύνολα. Σήμερα θα σου μιλήσω για την “άλλη” ολόσωμη φόρμα που είναι πολύ πιο χαλαρή, την φοράς συνήθως στο νησί για βόλτα στα σοκάκια, αλλά αν την πάρεις τώρα θα την απολαύσεις τα σουκού με flat espadrilles.

Το oversized ψάθινο καπέλο

O οίκος Jacquemus το έκανε απόλυτο fashion item μετά την συλλογή SS 2018 και αν θες να έχεις την τέλεια φωτογραφία φέτος στο instagram από τις διακοπές σου, τότε αυτό είναι το καπέλο που πρέπει να βάλεις. Στα plus είναι ότι δεν ψάχνεις πια για σκιά στην παραλία!

Read More

And More