Triumph Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016: Βρες το ιδανικό σουτιέν που θα σε κάνει να νιώθεις σαν σε παραμύθι!

Στον ολοένα και πιο πολυάσχολο κόσμο που όλοι ζούμε, είναι σημαντικό μια στις τόσες να ζούμε κάποιες στιγμές μόνο για να ονειρευτούμε…
Η Triumph είναι εδώ για να δημιουργήσει για σένα όσα όλα αναζητάς και να σε απαλλάξει από κάθε προβληματισμό. Η εποχή επιτάσσει εσώρουχα που να συνδυάζουν όλα όσα αναζητάμε. Αισθησιακές λεπτομέρειες, όμορφα σχέδια διαχρονικά ή μοντέρνα, ελαφριά εφαρμογή και απόλυτη άνεση.

Η Triumph οδηγεί κάθε σεζόν τις καινοτομίες, δημιουργεί νέες εφαρμογές, υφάσματα που επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει, που διαμορφώνουν τη σιλουέτα με φυσικό τρόπο και προσδίδουν ένα πανέμορφο look, ανάλογα με τις ανάγκες και τα γούστα κάθε γυναίκας.

Το όραμά της είναι να συνεχίσει να κάνει τις γυναίκες να νιώθουν πανέμορφες χωρίς προσπάθεια και πίεση. Η Seduction collection όπως κάθε σεζόν απογειώνει τη γυναικεία θηλυκότητα (Amourette Spotlight, Enchanted Spotlight, Sexy Angel Spotlight).

Η Shapewear collection, παρουσιάζει αγαπημένα καινοτόμα styles στην πρώτη γραμμή της μόδας (Magic Boost, True Shape Sensation), συνδυασμένα με βραβευμένες καινοτομίες (Magic Wire).

Η Beauty Full collection, εξακολουθεί να επιβεβαιώνει περίτρανα, ότι δε χρειάζεται συμβιβασμός σε άνεση και μόδα, για όλες όσες έχουν μεγάλο στήθος.

Τέλος, αυτή τη σεζόν η Triumph δίνει την απάντησή της, ολοκληρώνοντας τη γκάμα της best-selling οικογένειας Amourette.

Επιθυμία της είναι κάθε γυναίκα να νιώθει ανανεωμένη, με αυτοπεποίθηση και να απολαμβάνει τη ζωή στα καλύτερά της. Η γυναίκα του σήμερα είναι ενεργή , δικτυωμένη και προσηλωμένη στις καθημερινές της ανάγκες. Αγαπάει όλα εκείνα τα προϊόντα που τις δίνουν λύσεις και τη στηρίζουν.

Δραπέτευσε κι εσύ μαζί με την Triumph, σαν σε παραμύθι….

Follow Triumph: Facebook

Ιnstagram

You Tube

Read More

And More