Τρως ιταλικό & κερδίζεις μια επώνυμη τσάντα!

Πόσο τέλεια θα ήταν αν μετά το ρομαντικό δείπνο σου κέρδιζες μια επώνυμη τσάντα; Αυτό θα γίνει τώρα πραγματικότητα σε κάθε La Pasteria!

Η La Pasteria διοργανώνει την πρώτη εβδομάδα “Designer Bags”, χαρίζοντας σε κάθε κατάστημα της, 1 επώνυμη τσάντα. Συνολικά θα κληρωθούν 14 επώνυμες τσάντες διάσημων ιταλών σχεδιαστών, που θα λατρέψεις

Πολύ απλά, την εβδομάδα από 23 έως 29 Μαΐου, μπορείς να επισκεφτείς την La Pasteria της επιλογής σας, να απολαύσεις τα αγαπημένα σου ιταλικά πιάτα και να κερδίσεις την πιο fashionable designer bag! Σε κάθε La Pasteria θα κληρωθεί μια μοναδική τσάντα επώνυμου σχεδιαστή και οι πιθανότητές να είσαι εσύ η μια από τις 14 τυχερές που θα αποκτήσουν την τσάντα που πάντα ονειρευόσουν είναι πολλές και γίνονται ακόμα περισσότερες αν επισκεφτείς οποιοδήποτε εστιατόριο la Pasteria περισσότερες από μια φορές!

Η επώνυμη τσάντα των ονείρων σας βρίσκεται μόνο ένα γεύμα μακριά, στην La Pasteria, ενώ θα ακολουθήσουν ακόμα περισσότερες εβδομάδες μόδας για να συμπληρώσεις την wish list σου εντελώς ανέξοδα!

Read More

And More