VALENTINE’S DATE: Τα πιο chic και sexy fashion items για το ραντεβού του Aγίου Βαλεντίνου!

H ημέρα αφιερωμένη στην αγάπη έφτασε και είτε τα σχέδιά σου περιλαμβάνουν ένα ραντεβού με τον σύντροφό σου είτε φαγητό ή ποτό με τις αγαπημένες -singles- φίλες σου θα πρέπει να αναδείξεις τη ρομαντική σου πλευρά με το κατάλληλο outfit.

Η fashion editor του Tlife Σοφία Σούζα λοιπόν αναλαμβάνει για άλλη μια φορά να σε καθοδηγήσει με μια επιλογή από τα πιο εντυπωσιακά κομμάτια της αγοράς όπως και με πολλά χρήσιμα styling tips για να τα φορέσεις με τον καλύτερο τρόπο ανάλογα με το στιλ σου!

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις…

/
Αν είσαι από τα κορίτσια που αγαπούν τα φορέματα εδώ θα βρεις τις ωραιότερες επιλογές! Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει και συνδύασέ το με sexy γόβες ή ψηλοτάκουνα πέδιλα, εντυπωσιακά clutches και λαμπερά κοσμήματα.

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

/
Αν το δυνατό σου σημείο είναι τα πόδια, ανάδειξέ τα με ένα stylish σύνολο με βάση τη φούστα. Επέλεξε αυτήν που πηγαίνει καλύτερα στο σωματότυπό σου και ταίριαξέ την με booties ή γόβες, απλά tops και statement κοσμήματα.

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

/
Αν έχεις διάθεση να φορέσεις παντελόνι στο ραντεβού σου δημιούργησε ένα chic σύνολο συνδυάζοντάς το με ένα sexy top, πανύψηλα πέδιλα και ένα κομψό blazer.

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Read More

And More