Βeachwear: Γιατί και στην παραλία πρέπει να έχεις στιλ

Το beachwear πλέον δεν είναι απλή υπόθεση. Είναι πολλά περισσότερα από το μαγιό. Αυτά που φοράς μαζί με το μαγιό σου δίνουν στην εμφάνισή σου την τελική πινελιά και το στιλ που θες για την παραλία. Οι επιλογές πολλές αλλά και εδώ υπάρχουν κανόνες για να έχεις μια σωστή και στιλάτη beachwear εμφάνιση.

Λινά πουκάμισα, φορέματα, αέρινα παντελόνια, ρούχα με βελονάκι, τζιν σορτσάκια, φούστες, όλα είναι στο τραπέζι και εσύ αποφασίζεις τι στιλ θα έχει η φετινή σου εμφάνιση στην πλαζ. Ψάθινα αξεσουάρ και διακριτικά κοσμήματα ολοκληρώνουν σωστά το beachwear, ενώ υπάρχουν και κάποια κομμάτια που δεν δίνουν chic αποτέλεσμα και καλό θα ήταν να τα αποφύγεις όπως: chunky shoes, κακής ποιότητας συνθετικά ρούχα, μαγιό που δεν μας ταιριάζουν, υπερβολικά αξεσουάρ κλπ.

Ας δούμε όμως μαζί μερικές ωραίες εμφανίσεις για την παραλία και ας πάρουμε τη σωστή έμπνευση πριν την επόμενη beachwear εμφάνισή μας.

@belenhostalet

Το λινό πουκάμισο είναι το κομμάτι κλειδί για το beachwear. Διάλεξε ένα μακρύ και φόρεσε το πάνω από το μαγιό σου ανοιχτό ή με μια ζώνη μετά την παραλία. Θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε όλες τις εκδοχές του.

@belenhostalet

Τα λινά παντελόνια συνδυάζονται με φανελάκια, σαγιονάρες και ένα χρωματιστό καπέλο που θα δώσει το twist που χρειάζεσαι.

@belenhostalet

Μπορείς να κρατήσεις σαν top το μαγιό και να φορέσεις ένα αέρινο παντελόνι για την παραλία.

@ariviere

Τα σορτσάκια είναι τα αγαπημένα μας για την πλαζ και σίγουρα με το ολόσωμο μαγιό μας συνδυάζονται τέλεια για όλη την ημέρα πριν ή μετά το μπάνιο μας.

@anouchgakagauthier

Τα ρούχα από βελονάκι έχουν μία vintage αίσθηση και δίνουν πάντα στιλ στο beachwear. Αν δεν έχεις ήδη, ήρθε ο καιρός να τα δοκιμάσεις φέτος.

@vikyandthekid

Οι μακριές φούστες αντί για παρεό είναι πιο στιλάτες, εννοείται. Τόλμησέ τις.

Τα φουλάρια γίνονται ζώνες μετά τη θάλασσα και μεταμορφώνουν ένα κλασικό λευκό πουκάμισο σε τέλειο after beach look.

@carodaur

To μαγιό του φίλου σου γίνεται η τέλια βερμούδα για την παραλία. Δοκίμασέ το.

@anoukyve

Ένα κιμονό γίνεται το τέλειο beachwear κομμάτι και το φοράς είτε ανοιχτό είτε κλειστό με ένα ζωνάκι.

@carlottaoddi

Αέρινες τουνίκ σε γήινες αποχρώσεις απογειώνουν το look της παραλίας και δίνουν resort αίσθηση με μια κίνηση.

Read More

And More