Victoria Beckham: Το κορίτσι του γιου της την αντιγράφει στιλιστικά. Και ιδού η ομοιότητα!

Ένα από τα μεγάλα αβαντάζ, όταν έχεις (μέλλουσα) πεθερά την Victoria Beckham, είναι τα styling tip που μπορείς να παίρνεις, και βέβαια πρόσβαση όποτε θες και όσο θες, στην fashion line της σχεδιάστριας.

Η Chloe Grace Moretz, η οποία βγαίνει με τον γιο της Victoria, Brooklyn, χρησιμοποιεί όλα αυτά τα plus, και δημιουργεί έτσι σιγά σιγά το δικό της effortless style. Σε ένα πρόσφατο event για το Sundance Festival, η 20χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε με ένα total VB look, και αν αυτό το outfit σου φαίνεται ότι κάπου το έχεις ξαναδεί, είναι γιατί πριν λίγο καιρό το φόρεσε η ίδια η Βeckham, όταν εμφανίστηκε στα βραβεία Women of the year του Ηarper’s Bazaar, στα οποία πήρε και το βραβείο για το Brand της χρονιάς!

Η Victoria ξαναφόρεσε το ίδιο look πρόσφατα, απλά άλλαξε το παντελόνι και συνδύασε ένα σε κίτρινο χρώμα, από την secondary σειρά της.

Η Moretz έχει πολλές φορές δηλώσει τον θαυμασμό της για την Victoria, λέγοντας πρόσφατα και σε μία συνέντευξή της στο περιοδικό US Weekly: Νομίζω ότι είναι μια από τις πιο απίστευτες, σημαντικές, έξυπνες, εξελιγμένες επιχειρηματίες και μητέρες που έχω γνωρίσει ποτέ. Έχει μια πραγματικά όμορφη καρδιά και ένα πραγματικά όμορφο πρόσωπο”.

Εντωμεταξύ, φουντώνουν η φήμες για το νεαρό ζευγάρι ότι ήδη σκέφτεται το επόμενο βήμα, ειδικά μετά το τελευταίο post που έκαναν μαζί στο Instagram φορώντας τα ίδια δαχτυλίδια με τα αρχικά τους.

Read More

And More