Η Victoria Beckham σχεδίασε ένα t-shirt με τις Spice Girls για καλό σκοπό

Οι φήμες θέλουν τα τελευταία χρόνια το διάσημο pop group από την Βρετανία, Spice Girls, να ενώνεται ξανά, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Παρόλα αυτά, η Victoria Beckham φαίνεται να νοσταλγεί αυτές τις στιγμές, μιας και σχεδίασε ένα t-shirt που πάνω ήταν σχεδιασμένες οι φιγούρες των μελών του band.

Αυτό το limited edition t-shirt “προωθεί” τη γυναικεία δύναμη και σύμφωνα με πληροφορίες όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο “Red Nose Day”, μια οργάνωση που προσπαθεί να καταπολεμήσει την παιδική φτώχεια. Η τιμή αυτού του ιδιαίτερου τοπ ανέρχεται στα 35 δολάρια.

Η Victoria έγραψε στο instagram: “Ταξίδεψα στην Κένυα και εκεί είδα εκπληκτικά προγράμματα που υποστηρίζονταν την “Red Nose Day”.Τα κορίτσια σε αυτά τα προγράμματα κάνουν μαθήματα πυγμαχίας, όχι μόνο για να μάθουν αυτοάμυνα, αλλά για να ενισχύσουν τη γυναικεία δύναμη. Αυτά τα κορίτσια είναι μελλοντικοί γιατροί, δικηγόροι και θα διαμορφώσουν ένα καλύτερο μέλλον για όσους το έχουν ανάγκη”.

Το μπροστινό μέρος του t-shirt δείχνει μια ασπρόμαυρη φωτογραφία των Spice Girls που φορούν κόκκινες μύτες, και στο πίσω μέρος αναγράφονται τα ψευδώνυμα που είχαν όσο ήταν μέλη του γκρουπ (Victoria Beckham -Posh Spice, Melanie Brown – Scary Spice, Melanie Chisholm – Sporty Spice, Emma Bunton – Baby Spice, Geri Halliwell – Ginger Spice).

Read More

And More