Victoria’s Secret: Που θα γίνει το φαντασμαγορικό show;

Φώτα, εσώρουχα, φτερά και καλλίγραμμα μοντέλα! Αυτά είναι τα βασικά στοιχεία για να “στηθεί” ένα show της Victoria’s Secret, ίσως το πιο εξεζητημένο catwalk με εσώρουχα της χρονιάς. Πέρσι η όλη η ομάδα είχε ταξιδέψει μέχρι τη Σανγκάη για να πραγματοποιηθεί η αναμενόμενη πασαρέλα και να παρουσιαστούν τα νέα εσώρουχα. Φέτος όμως, ποιος είναι ο προορισμός του brand εσώρουχων; Μερικά στοιχεία μπορούν να μας δώσουν μια απάντηση…

Σύμφωνα με όλα όσα συζητούν τα ξένα μέσα, η χώρα που θα φιλοξενήσει τα Αγγελάκια και το runway είναι η Κίνα. Η αγορά της συγκεκριμένη χώρας πάει από το καλό στο καλύτερο και ήδη το brand έχει ανοίξει εκεί 26 καταστήματα. Αυτά ήταν αρκετά για να πιστέψουμε ότι το hot spot θα είναι αυτό.

Ακόμα ο οίκος δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι και μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει καμία άλλη πληροφορία στη δημοσιότητα. Για παράδειγμα, δεν ξέρουμε αν θα υπάρχει κάποια exclusive συνεργασία όπως έκανε πέρσι με τον οίκο Balmain, δεν ξέρουμε ποια μοντέλα θα λάβουν μέρος αφού ακόμα γίνονται τα castings, δεν γνωρίζουμε ποιο supermodel θα φορέσει το διάσημο Fantasy Bra, αλλά και ποιος τραγουδιστής θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο πάνω στη σκηνή.

Stay tuned για περισσότερες πληροφορίες λοιπόν!

Read More

And More