Whtaaat? Ο Stefano Gabbana αποκάλεσε το νυφικό της Chiara Ferrangi “φθηνό”

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετές μέρες από τον γάμο της Chiara Ferrangi, ο κόσμος όμως δεν μπορεί να σταματήσει να ασχολείται με αυτό το big event. Οι λαμπεροί καλεσμένοι, το εντυπωσιακό décor, ο χαμός που έγινε στο instagram και τα τρία costum made φορέματα που φόρεσε η influencer εκείνη την ημέρα, ήταν αρκετά για να σχολιάζουμε ακόμα και σήμερα έναν γάμο που έγραψε εποχή.

Για τη μεγάλη μέρα η Chiara είχε επιλέξει να φορέσει στο after party ένα Dior φόρεμα αποκλειστικά σχεδιασμένο για εκείνη που πάνω στη φούστα αναγράφονταν οι στίχοι από τα τα τραγούδια του συντρόφου της Fedez, καθώς και μερικές ζωγραφιές λιονταριών που παρέπεμπαν στο παιδί τους, τον Leo. Το ίδιο φόρεμα όμως, μεταμορφώθηκε σε ένα ballerina dress κατά τη διάρκεια της νύχτας για να μπορεί η Chiara να χορέψει και να διασκεδάσει.

Για την τελετή είχε επιλέξει να φορέσει ένα costum made Couture dress από την Maria Grazia Chiuri και τον οίκο Dior, το οποίο είχε σαν βασικό κομμάτι ένα lace bodysuit και μια τούλινη φούστα. Ναι ναι, αυτό το εκπληκτικό φόρεμα ο Stefano Gabbana χαρακτήρισε ως “φθηνό”.

Για την ακρίβεια, σε ένα post που έκανε το Harper’s Bazzar στο οποίο φαίνεται η Chiara με το νυφικό των ονείρων της, εκείνος σχολίασε “cheap”. Whaaat? Τι συμβαίνει άραγε με τον Ιταλό σχεδιαστή και κάνει τέτοια σχόλια; Πως γίνεται να αποκαλείς “φθηνό” ένα Couture νυφικό του οίκου Dior;

Η αλήθεια είναι ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ιταλός σχεδιαστής απασχολεί τα μέσα με τα σχόλιά του… και όχι με τη δουλειά του. Πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλέσει τη Selena Gomez άσχημη, ενώ πριν από μερικούς μήνες είχε επιτεθεί στην Chrissy Teigen σχετικά με την απόφασή της να κάνει εξωσωματική γονιμοποίηση. Και όλα αυτά τα σχόλια τα κάνει μέσω instagram. Λες να του έχουν χακάρει το λογαριασμό; Πιστεύω ότι αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα το είχε δηλώσει ο ίδιος!

Read More

And More