Χειμερινές εκπτώσεις: Ευκαιρία να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου

Tι πιο ωραίο μετά τις γιορτές να ξεκινά η περίοδος τον χειμερινών εκπτώσεων! Σήμερα λοιπόν Δευτέρα 9 Ιανουαρίου είναι η επίσημη πρεμιέρα των χειμερινών εκπτώσεων που θα ολοκληρωθούν στις 28 Φεβρουαρίου 2023. Επίσης την Κυριακή 15 Ιανουαρίου, τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά.

Η αλήθεια είναι ότι ο καιρός μέχρι τώρα δεν ήταν ιδιαίτερα χειμερινός, με καλοκαιρία κυρίως όλους αυτούς του μήνες, οπότε οι εκπτώσεις είναι ιδανική ευκαιρία για να δημιουργήσεις το απόλυτο χειμερινό στιλ για αυτή την σεζόν!  Σίγουρα μπορείς να επενδύσεις σε basic κομμάτια της γκαρνταρόμπας, που θα σε βοηθήσουν στην καθημερινότητα αλλά πίστεψε με τώρα είναι η σωστή στιγμή να πάρεις και κάποια πιο fashion item για να ανανεώσεις επιτέλους το winter style σου!

Ιnstagram @pernilleteisbaek

Ξέχνα τα σκουφάκια και επένδυσε στο επόμενο huge trend που ήδη κάνει θραύση στο instgram και λέγεται: balaclava!Μάλλινο αξεσουάρ που ανεβαίνει σαν κουκούλα και καλύπτει από παντού, εκτός από πρακτικό είναι και super stylish.

Instagram @ugg

Η μεγάλη επιστροφή των fur boots είναι γεγονός. Ειδικά η εκδοχή με μεγάλη πλατφόρμα και ύψος μέχρι τον αστράγαλο είναι το shoe trend της σεζόν και στην Ugg θα βρεις το πιο cool σχέδιο.

Instagram @courreges

Eνα puffer jacket πάντα είναι must απλα φέτος είναι larger και πιο… λευκό από ποτέ!

Instagram @gigihadid

Τα χρωματιστά πλεκτά είναι τέλεια διότι ανανεώνουν την χρωματική παλέτα και φωτίζουν τα χειμερινά σου σύνολα.Το super model Gigi Hadid είναι big fan!

Instagram @hermes

Instagram @darjabarannik

Το παλτό είναι must πανωφόρι και αυτή την σεζόν το λευκό παίζει πολύ στα street style!

Instagram @hermes

Ενα χρωματιστό κασκόλ που θα απογειώσει με τον πιο fun τρόπο το καθημερινό σου στιλ. Bάλε χρώμα στην εμφάνιση σου και ανέβασε με τον πιο απλό τρόπο και την διαθεσή σου!

Instagram @nensidojaka

Ένα oversized σακάκι θα δώσει σοφιστικέ ύφος στο look και ο συνδυασμός με ένα lingerie top, που θα φορέσεις σε μία night out έξοδο που σίγουρα θα σου μείνει αξέχαστη.

Instagram @ariviere

Μία 24hour τσάντα.Από το γραφείο μέχρι το ποτό, δερμάτινη με dark απόχρωση που συνδυάζεται με όλα σου τα outfit.

 Instagram @isabelmarant

Ένα φούτερ-jacket με γήινα χρώματα και volume style ή ένα καπέλο θα δώσουν new style στα denim σύνολα σου.

Instagram @fendi

Τζιν! Έρχεται με φόρα για την νέα σεζόν και εσύ μπορείς τώρα να επενδύσεις σε ένα τζιν φόρεμα. μία τζιν μακριά φούστα ή γιατί όχι σε μία τζιν τσάντα!

 

Read More

And More