Χειρουργικές επεμβάσεις στα πόδια για να περπατούν πιο άνετα στα…designers shoes!

Πόσο μακριά είναι πρόθυμες οι γυναίκες να φτάσουν για τη μόδα; Σύμφωνα με τους New York Times, αρκετά μακριά. Η εφημερίδα, ήρθε σε επαφή με κάποιους ποδιάτρους στη Nέα Υόρκη και το Los Angeles οι οποίοι εκτελούν κάποιες διαδικασίες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθήσουν τις γυναίκες να χωρέσουν άνετα στα ψηλοτάκουνα παπούτσια με διάσημη υπογραφή.

Ποια είναι τα είδη χειρουργικών επεμβάσεων που υποβάλλονταιι για χάρη των Manolo Blahniks τους; Αισθητική μείωση δαχτύλων, αύξηση του λίπους, και επιμήκυνση δαχτύλων, μέσω ενός ποδιάτρου στο Beverly Hills που δίνει στις διαδικασίες του ονόματα όπως “Σταχτοπούτα” και “Perfect 10!”

Ένας ποδίατρος στο Park Avenue, ο οποίος συνιστά Prada και Michael Kors για τις γυναίκες που αναζητούν πιο άνετα παπούτσια, προσφέρει ενέσιμα υλικά για την απορρόφηση των κραδασμών και άλλες ενέσεις για να δαμάσει την έντονη εφίδρωση. Ένας άλλος γιατρός στη Νέα Υόρκη διορθώνει ό, τι ο ίδιος αποκαλεί Toe Hitchhiker (μια περίπτωση υπερμεγέθους μεγάλου δάχτυλου του ποδιού), αλλά αρνήθηκε ένα αίτημα ενός ασθενούς του: τον ακρωτηριασμό των μικρών δακτύλων των ποδιών για να χωράει πιο άνετα στα παπούτσια!

Οι Times επισημαίνoυν επίσης ότι οι γυναίκες κάνουν και άλλα «ακραία πράγματα” για χάρη της μόδας, όπως Botox στις γάμπες τους να δείχνουν πιο αδύνατες, και ως εκ τούτου πιο κατάλληλες για skinnyjeans με στενές μπότες.

Read More

And More