Χριστούγεννα 2016: Οι πιο όμορφες ιδέες για τα δώρα που θα κάνεις στους αγαπημένους σου

Πολύχρωμα κουτιά, φανταχτερές κορδέλες και χριστουγεννιάτικες συσκευασίες που κρύβουν μέσα τους ένα μικρό ή μεγάλο θησαυρό! Ναι, από μικρά παιδιά έχουμε συνδυάσει τα Χριστούγεννα με τα δώρα και μέχρι σήμερα αυτό δεν έχει αλλάξει. Αυτήν την περίοδο οι περισσότερες από εμάς ψάχνουμε το ιδανικό για να χαρίσουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα ή να δωρίσουμε στον ίδιο μας τον εαυτό, με σκοπό να τον ευχαριστήσουμε. Και φυσικά το Tlife είναι δίπλα σου για ακόμα μια φορά, δίνοντάς σου ένα χέρι βοηθείας για να φέρεις εις πέρας αυτήν την αποστολή με επιτυχία.

Ψάξαμε, που λες, τις καλύτερες ιδέες για κάθε γούστο, για κάθε περίπτωση και για κάθε μπάτζετ. Σου βρήκαμε μια μεγάλη γκάμα δώρων για γυναίκες, άντρες, παιδιά ή ακόμα και διακοσμητικά για το δικό σου ή κάποιο φιλικό σπίτι. Αν είσαι sporty τύπος ή αν αγαπάς τα βιβλία!

Κάνε κλικ εδώ και δες δώρα για τη γυναίκα!

Κάνε κλικ εδώ και δες δώρα για τον άντρα!

Κάνε κλικ εδώ και δες δώρα για το παιδί!

Κάνε κλικ εδώ και δες δώρα για το σπίτι!

Επιπλέον, για να σε διευκολούνουμε, χωρίσαμε τις ιδέες μας σε διάφορα budgets (50€, 150€ και luxurius) με σκοπό να τα προσαρμόσουμε στη δική σου τσέπη.

Κάνε κλικ εδώ και δες δώρα έως 50€!

Κάνε κλικ εδώ και δες δώρα έως 150€!

Κάνε κλικ εδώ και δες luxurius δώρα!

Οι ιδέες όμως δεν σταματούν εδώ! Η αγαπημένη Nike σου προσφέρει τις δικές της επιλογές, μέσα από αθλητικά ήδη για κάθε φύλο και ηλικία. Γιατί η sporty διάθεση είναι πολύ in… 😉

Κάνε κλικ εδώ και δες δώρα Nike για τη γυναίκα!

Κάνε κλικ εδώ και δες δώρα Nike για τον άντρα!

Κάνε κλικ εδώ και δες δώρα Nike για το κορίτσι!

Κάνε κλικ εδώ και δες δώρα Nike για το αγόρι!

Ολοκληρώνοντας, οφείλω να σου πω ότι τα καταστήματα Public ενίσχυσαν το έργο μας με το δικό τους τρόπο! Κάνοντας κλικ παρακάτω, θα βρεις τι δικές τους επιλογές για δώρα, χωρισμένα (για ακόμα μια φορά) σε διάφορα budgets…

Κάνε κλικ εδώ και δες δώρα Public μέχρι 10€!

Κάνε κλικ εδώ και δες δώρα Public μέχρι 20€!

Κάνε κλικ εδώ και δες δώρα Public μέχρι 50€!

Κάνε κλικ εδώ και δες δώρα Public μέχρι 100€!

Κάνε κλικ εδώ και δες δώρα Public μέχρι 200€!

+

Και το καλύτερο σου το άφησα για το τέλος! Ξέρεις, εμείς εδώ στο Tlife, κάθε χρόνο κάνουμε μια χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση! Το θέμα της φωτογράφισης δεν είναι μόνο να μας γνωρίσεις καλύτερα, να διαβάσεις τις ευχές που σου δίνουμε και να σε βάλουμε σε ένα χριστουγεννιάτικο mood. Σκοπός μας είναι να λάβεις μέρος σε ένα μεγάλο διαγωνισμό με πλούσια και μοναδικά δώρα από τους χορηγούς της φωτογράφισης. Γιατί, αγαπητή μου αναγνώστρια, τα δώρα φέτος δεν τα φέρνει ο Άγιος Βασίλης, αλλά οι συντάκτες του αγαπημένου σου site.

Η Make me up δημιούργησε αυτό το υπερ-φανταστικό μακιγιάζ που είχαμε όλες στη φωτογράφιση. Κάνοντας κλικ εδώ μπορείς κι εσύ να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό, κερδίζοντας 9 τέλεια καλλυντικά!

Τα μαλλιά μας επιμελήθηκε το κομμωτήριο Ikonomakis. Κάνοντας, λοιπόν, κλικ εδώ θα λάβεις μέρος στο διαγωνισμό για να κερδίσεις μια τέλεια βούρτσα ισιώματος από το ikonomakis.gr

Τέλος, αυτά τα στιλάτα ρούχα που μας είδες να φοράμε στη φωτογράφιση, ήταν από την εταιρία μόδας International Celebrity Brands (ICB), η οποία σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις τα πιο hot αξεσουάρ για φέτος,κάνοντας απλά κλικ εδώ και παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό!

Κάνε “κλικ” εδώ για να δεις το χριστουγεννιάτικο αφιέρωμα του TLIFE!

Read More

And More