Χριστουγεννιάτικο Bazaar: Επώνυμα ρούχα και αξεσουάρ από 15€

Η εταιρία ρούχων ICB μας περιμένει όλους στο showroom της, όπου και θα διοργανώσει το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο bazaar! Από την Παρασκευή 16 μέχρι και τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου και ώρες 10.00 π.μ. έως 8.00 μ.μ., θα έχουμε την ευκαιρία να αγοράσουμε γυναικεία και αντρικά ρούχα, αλλά και αξεσουάρ, σε εκπληκτικές τιμές που ξεκινούν από τα 15 ευρώ.

Η ICB θα διαθέσει μέρος των εσόδων της από το συγκεκριμένο Bazaar στα Παιδικά χωριά SOS, για προμήθειες σε τρόφιμα, ρούχα και παιχνίδια για τα παιδιά που φιλοξενούνται στη Βάρη, αλλά και για τις οικογένειες που στηρίζονται από τον οργανισμό όλο το χρόνο. Η πρέσβειρα των Παιδικών Χωριών SOS, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, θα βρεθεί μαζί μας στο Bazaar, καθώς και ο Πρόεδρος Γ. Πρωτόπαππας, συνοδευόμενος από παιδιά που ζουν στο χωριό της Βάρης.

Επιπλέον, αγαπημένοι άνθρωποι από το χώρο του θεάματος θα υποστηρίξουν το Bazaar για αυτόν το σκοπό και θα συμμετάσχουν στην γιορτή της μόδας και της αγάπης, αγοράζοντας κομμάτια από τις συλλογές των brands της εταιρίας.

Read More

And More