Η ζακέτα της JLo μόλις προστέθηκε στη wish list μας

Η Jennifer Lopez χαρακτηρίζεται από τις τέλειες καμπύλες της, τα υπέροχα μαλλιά της και τις φανταστικές λάμψεις στο πρόσωπό της. Ξεκάθαρα είναι μια beauty queen, αλλά και ο χώρος της μόδας τείνει να της έχει αδυναμία. Η Jenny form the block έχει το δικό της στιλ και κυρίως στις glam εμφανίσεις της είναι έντονο το στοιχείο της Λατίνας. Σε αντίθεση με τα casual looks της που είναι cool και urban και μπορούν πολύ εύκολα να τα κάνεις copy, μιας και απαρτίζονται από basic κομμάτια σε συνδυασμό με lux items επώνυμων οίκων.

Ας περάσουμε στο κυρίως θέμα! Πρόσφατα η τραγουδίστρια έκανε μια βόλτα στα μαγαζιά και το στιλ της ήταν πραγματικά τέλειο. Φόρεσε ένα σκισμένο boyfriend jeans, mountain boots και μια τσάντα που έφερε τη δική της υπογραφή. Το πιο τέλειο κομμάτι στο σύνολό της όμως, ήταν η oversized πλεκτή ζακέτα με τις χρωματιστές πινελιές που έκανε ακόμα πιο cozy το αποτέλεσμα.

Η ζακέτα φέρει την υπογραφή του οίκου Gucci και το πίσω μέρος είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό από το μπροστά. Πιο συγκεκριμένα, πίσω κρύβεται η χαρακτηριστική τίγρης και το funny logo που αντί για “Gucci” γράφει “Guccy”. Μια ζακέτα που σίγουρα θα θέλαμε να έχουμε… αλλά δυστυχώς η τιμή της είναι λίγο πιο πάνω από το budget που μπορούν οι περισσότερες να διαθέσουν.

Read More

And More