Η ζωή του Olivier Rousteing θα γίνει ντοκιμαντέρ! Και σίγουρα θέλουμε να το δούμε…

Ο Olivier Rousteing, creative director του οίκου Balmain, θα είναι το πρόσωπο ενός νέου ντοκιμαντέρ μόδας, που σίγουρα θέλουμε να το δούμε. Ο σχεδιαστής έχει γράψει ιστορία, αφού ανέλαβε τη θέση του σαν creative director σε αυτό το huge brand σε ηλικία μόλις 24 ετών.

Το νέο αυτό project θα έχει αναφορές στην επαγγελματική του ζωή, αλλά και σε προσωπικές στιγμές, αφού δεν έχει κρύψει ποτέ ότι είναι ομοφυλόφιλος. “Το να γίνεται η ζωή σου ντοκιμαντέρ στα 32 είναι ασυνήθιστο, αλλά αν η επαγγελματική σου πορεία έχει ξεκινήσει από πολύ νωρίς, τότε ναι έχεις πολλά να πεις”, λέει ο σχεδιαστής. Όταν ο Rousteing ανέλαβε τον Balmain το 2011, ήταν ο δεύτερος νεότερος σχεδιαστής που πήρε μία τέτοια θέση σε μεγάλο οίκο. Ο πρώτος είναι οYves Saint Laurent για τον οίκο Dior.

Έχοντας 4.9 million followers στο instagram, είναι ο σχεδιαστής με τους περισσότερους ακόλουθους στη Γαλλία, και με το hustag almainarmy δημιουργεί μέσα από τον λογαριασμό του ένα τεράστιο κύμα προς τον Balmain!

To ντοκιμαντέρ θα είναι έτοιμο μέσα στο 2018 και σίγουρα θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον για τον κόσμο της μόδας. Περιμένουμε με ανυπομονησία!

Read More

And More