Η Jessica Alba προτείνει ένα effortless look για πάρτι και βραδινές εμφανίσεις

Όταν έχουμε διλήμματα και προβληματιζόμαστε για τις στιλιστικές επιλογές, τότε τη λύση έρχεται από τις εμφανίσεις των σταρ. Πολλές φορές φορούν effortless looks με ρούχα και αξεσουάρ που είναι αρκετά basic και ίσως έχουμε κι εμείς στην ντουλάπα μας. Ένα από τα τελευταία παραδείγματα που έχουμε είναι η Jessica Alba που κατάφερε με το look της να μας δώσει μια τέλεια ιδέα σχετικά με το πως θα φορέσουμε το τζιν μας σε πάρτι, βραδινές βόλτες, ίσως σε ένα κάλεσμα σε σπίτι.

Μάντεψε τι; Τα fashion items που επέλεξε για να το αναδείξει υπάρχουν ήδη στην ντουλάπα σου…

Αν λοιπόν, θέλεις να χαρείς το αγαπημένο σου τζιν μετά τις 9 το βράδυ, φόρεσέ το με ένα sequin top, ρίξε από πάνω ένα βελούδινο σακάκι, βάλε μια luxe ζώνη, μια chain bag και μαύρα high heel μποτάκια. Εύκολο, στιλάτο και εντυπωσιακό ταυτόχρονα.

Σε περίπτωση που ψάχνεις μανιωδώς ένα βελούδινο σακάκι και δεν βρίσκεις κάτι που να σε ικανοποιεί, εμείς βρήκαμε στο Net-a-Porter ακριβώς το ίδιο κομμάτι που φοράει και η ηθοποιός. Να έχεις πάντα στο μυαλό σου ότι όσο πιο φίνο είναι το βελούδο, τόσο πιο elegant θα φαίνεται το σύνολό σου.

Σακάκι L’Agence 726€ – Για να το αποκτήσεις κάνε κλικ εδώ!

And More