Οδηγός Αγοράς: Ξέρουμε που θα βρεις τη Gucci ζώνη που φοράει η Alessandra Ambrosio

Η Alessandra Ambrosio κάνει τις πιο cool και casual street style εμφανίσεις, αποδεικνύοντας ότι μπορείς και γίνεται να είσαι στιλάτη, ακόμα και όταν δεν φοράς ένα υπέρλαμπρο φόρεμα. Η ίδια έχει αδυναμία στα τζιν, στις εσπαντρίγιες και τα sneakers, ενώ τις περισσότερες φορές επιλέγει να ολοκληρώσει το σύνολό της με loose πουκάμισα ή ελαφριά πλεκτά.

Η εμφάνιση που θα ασχοληθούμε σήμερα δεν αποτελεί εξαίρεση. Για ακόμα μια φορά το super model φόρεσε το αγαπημένο της σκισμένο jeans, λευκά sneakers κι ένα τοπ σε oversized γραμμή. Το αξεσουάρ όμως, που τράβηξε την προσοχή μας είναι η Gucci ζώνη που πρόσθεσε στο παντελόνι της και σηκώνοντας ελαφρώς την μπλούζα, άφησε το logo να φαίνεται.

Η συγκεκριμένη ζώνη ανήκει στην ντουλάπα κάθε fashion lover και μπορεί να συνδυαστεί με πολλούς τρόπους. Με το αγαπημένο σου τζιν, με ένα αέρινο φόρεμα ή πουκαμίσα, πάνω από ένα σακάκι ή καμπαρντίνα. Αν “ψήθηκες” και θέλεις να την αποκτήσεις, συνέχισε να διαβάζεις γιατί εμείς τη βρήκαμε στο Net-a-Porter και με ένα κλικ μπορείς να την κάνεις δική σου!

Ζώνη Gucci 350€ – Για να την αποκτήσεις κάνε κλικ εδώ!

And More