Τα αγαπημένα ankle boots των σταρ. Ξέρουμε πόσο κοστίζουν και που θα τα βρεις!

Είναι αυτή η “demi” σεζόν που όλα γίνονται πιο δύσκολα στιλιστικά. Ειδικά όσον αφορά στα παπούτσια, τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα. Μιλάω κατά βάση για τις casual εμφανίσεις που θες να είσαι κομψή και άνετη, αλλά δεν ξέρεις πιο είναι το ιδανικό παπούτσι. Οι μπαλαρίνες είναι boring, οι εσπαντρίγιες δεν είναι κατάλληλες για τη δουλειά, τα biker boots είναι “DON’T” για αυτήν την εποχή… οπότε τι κάνουμε; Για ακόμα μια φορά τσεκάρουμε τι φορούν οι σταρ αυτήν την περίοδο.

Όπως σου είχα αναφέρει στις τάσεις των παπουτσιών, ένα αγαπημένο trend είναι τα booties που έχουν western αισθητική, ιδιαίτερα cuts και ουδέτερα χρώματα. Ο οίκος Chloe δηλώνει θερμός υποστηρικτής και οι επώνυμες ήδη τα έχουν λατρέψει. Προς τα κάτω θα βρεις τις εμφανίσεις των επωνύμων, καθώς και το αντίστοιχο link που θα σε παραπέμψει στο Net-a-porter όπου θα μπορείς να τα αποκτήσεις.

 

H Jennifer Lawrence και η Chrissy Teigen τα έχουν αποκτήσει σε μαύρο χρώμα. Η Jennifer τα συνδύασε με total black look σε χειμερινό style, ενώ η Chrissy με ένα σε πιο ανοιξιάτικο ύφος, που απαρτιζόταν από ένα polka dot dress κι ένα leather jacket.

Μαύρα ankle boots Chloé 1,095€ – Για να τα αποκτήσεις κάνε κλικ εδώ!

 

Η Sienna Miller τα έχει αγοράσει σε λευκό χρώμα και επέλεξε να τα αναδείξει με ένα πιο bohemian chic look. Τέλεια επιλογή ακόμα και για μια βραδινή εμφάνιση.

Λευκά ankle boots Chloé 1,095€ – Για να τα αποκτήσεις κάνε κλικ εδώ!

 

 

And More