Αντώνης Κανάκης: Η κρυφή εγκυμοσύνη της συντρόφου του και τα πρώτα λόγια για την κόρη του!

Είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων και προσπαθεί να κρατά πάντα την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Και ως τώρα τα έχει καταφέρει μια χαρά. Ο λόγος για τον Αντώνη Κανάκη που την περασμένη Τετάρτη (7/ 12) έζησε ένα “μικρό θαύμα” και υποδέχτηκε μαζί με την σύντροφο του το πρώτο τους παιδί! Μια πανέμορφη κορούλα που τον έχει ξετρελάνει.

Η είδηση για την κρυφή εγκυμοσύνη της συντρόφου του, με την οποία ζει στη Θεσσαλονίκη έγινε για πρώτη φορά γνωστή μέσα από το TLIFE, με τον Αντώνη Κανάκη να κρατά πολύ διακριτική στάση και να μην αποκαλύπτει κάτι για τα προσωπικά του. Ωστόσο, το περιβάλλον του, είχε επιβεβαιώσει το χαρμόσυνο νέο.

Η χαρά του παρουσιαστή, πάντως, ήταν απερίγραπτη και όσο κι αν προσπάθησε να κρυφτεί αυτό ήταν αδύνατο… Έτσι, η πρώτη εκπομπή των “Ράδιο Αρβύλα” μετά τα ευχάριστα νέα ήταν αφιερωμένη στα κορίτσια του. Και η χθεσινή ήταν πράγματι μια ιδιαίτερη εκπομπή, με τα πειράγματα και τα αστεία των φίλων, αλλά και των τηλεθεατών στον… “χαζομπαμπά Αντώνη” να μην έχουν τέλος.

Και κάπως έτσι, η έναρξη του χθεσινό Ράδιο Αρβύλα έγινε υπό τους ήχους του τραγουδιού “My girl” με τον χαμογελαστό Αντώνη Κανάκη να λέει: “Μη με κοιτάτε. Είμαστε όλοι τυχεροί που δεν το έφερα εδώ. Για μένα μπορεί να είναι επί της ουσίας η πρώτη εκπομπή που κάνω στην τηλεόραση. Γενικότερα εδώ και έξι ημέρες είναι όλα τα πρώτα πράγματα που κάνω στη ζωή μου. Αυτό είναι το πρόσωπο ενός χαζεμένου ανθρώπου. Κάπως έτσι μοιάζει ένας χαζεμένος από τη χαρά του άνθρωπος. Πολλά φιλιά στα κορίτσια που παρακολουθούν από το σπίτι. Ας με συμμαζέψει κάποιος γιατί πρέπει να ξεκινήσει η εκπομπή”.



Η πρώτη ανάρτηση του Αντώνη Κανάκη μετά τη γέννηση της κόρης του:

Λίγο νωρίτερα είχαμε και την πρώτη ανάρτηση του Αντώνη Κανάκη μετά τον ερχομό της μπέμπας του:

«ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΙΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ!»

“Ακόμα και αν δεν χωνεύεις τα Χριστούγεννα, σίγουρα χωνεύεις την αγάπη και τη χαρά που αυτά συνεπάγονται. Όταν άκουσα για πρώτη φορά το τραγούδι “The Joy Of Love” του Monsieur Minimal, ένιωσα τη χαρά της αγάπης, την οποία το συγκεκριμένο κομμάτι υμνεί κυριολεκτικά με τη συμμετοχή της παιδικής χορωδίας του Σπύρου Λάμπρου, ως κάτι το χειροπιαστό και μεταδοτικό. Αυτός είναι ένας ιός που αξίζει να κολλήσουμε!
Όμως, στο μυαλό μου το άκουγα κάπως διαφορετικά και έτσι προέκυψε αυτό το mix.
Αν και δεν είναι αμιγώς χριστουγεννιάτικο τραγούδι, για μας θα είναι το τραγούδι των φετινών Χριστουγέννων.
Με την “χαρά της αγάπης” λοιπόν, θα ήθελα να ευχηθώ καλές γιορτές, με την ελπίδα να νικήσει κάποια στιγμή τον φόβο η αγάπη σε αυτόν τον πλανήτη.
Καθ’ όλη την διάρκεια των εορτών, το “The Joy Of Love” θα μπορείτε να το αποκτήσετε ελεύθερα, κατεβάζοντάς το εδώ: https://soundcloud.com/…/the-joy-of-love-antonis-kanakis-mix

Και αν σας αρέσει, μοιραστείτε το.
Υ.Γ. Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου για τις υπέροχες ευχές!”



Η μυστική εγκυμοσύνη και η γέννηση της μπέμπας

Ο Αντώνης Κανάκης έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς την περασμένη Τετάρτη και όλα άλλαξαν για εκείνον. Η σύντροφός του γέννησε με φυσιολογικό τοκετό ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Ο αρχηγός των Ράδιο Αρβύλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τatiana Live, ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της αγαπημένης του στο ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές καθότι ο Αντώνης Κανάκης επιθυμεί να διατηρήσει χαμηλούς τόνους σε αυτό το ευτυχές γεγονός. Κάτι που έχει σαν στάση ζωής αναφορικά με την προσωπική του ζωή και γι’ αυτό δεν είχε γίνει γνωστή ούτε η σχέση που έχει με την καστανόξανθη καλλονή τα τελευταία δύο χρόνια.

Το κορίτσι από τη Θεσσαλονίκη που του έκλεψε την καρδιά

Ποια είναι η γυναίκα που έφερε στον κόσμο το παιδί του;

Σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo, ονομάζεται Επιστήμη και είναι γύρω στα 28. Κατάγεται από την Καβάλα και τα τελευταία χρόνια έμενε μόνιμα στη συμπρωτεύουσα όπου και γνώρισε τον Αντώνη. Δεν έχει καμία σχέση με την showbiz, ενώ το τελευταίο διάστημα συγκατοικούν στο σπίτι του Αντώνη στο Πανόραμα.

Οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις του ζευγαριού είναι ελάχιστες και επιλεκτικές. Πηγαίνουν σε συγκεκριμένα μέρη και δεν τους έχει συναντήσει ποτέ κανένα αδιάκριτο μάτι αφού επιθυμούν να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Στο παρελθόν, βέβαια, έχουν σχολιαστεί πολλές σχέσεις του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 Αντώνη Κανάκη, καθώς τις αρκετές φορές είχε δίπλα του εντυπωσιακές κυρίες από το χώρο της showbiz. Εκείνος από τη δική του μεριά δεν έχει σχολιάσει ποτέ κάτι πάνω στην προσωπική του ζωή και οι συνεντεύξεις του είναι έτσι κι αλλιώς μετρημένες στα δάχτυλα.

Η μοναδική φορά που άφησε ανοιχτή την πόρτα στη ζωή του είναι μέσα από το βιβλίο που έγραψε και αφιέρωσε στον μπαμπά του, τον οποίο έχασε πρόσφατα.

Read More

And More