10 νέα προϊόντα που ξεχώρισε αυτό το μήνα η beauty editor

Λίγες μόνο ημέρες απομένουν μέχρι να υποδεχτούμε, τυπικά το καλοκαίρι και δεν σου κρύβω ότι τον τελευταίο μήνα της άνοιξης στο γραφείο μου υποδέχτηκα πολλά νέα προϊόντα. Ναι, έχω ήδη ξεχωρίσει τα 10 αγαπημένα μου και θέλω να μοιραστώ μαζί σου όλες τις λεπτομέρειες. Από το toner που πρέπει επιτέλους να ξεκινήσεις να χρησιμοποιείς μέχρι το lip gloss που θα βρίσκεται στο νεσεσέρ μου τους επόμενους μήνες αλλά και το άρωμα που λάτρεψα, είναι όλα τους απλά υπέροχα. 

Δες στη συνέχεια και αποφάσισε ποιο είναι εκείνο που θα αποκτήσεις άμεσα. 

Dior Backstage Eye Palette: Συλλεκτική και με τις ωραιότερες 9 αποχρώσεις του καλοκαιριού που θυμίζουν ηλιοβασίλεμα. Η ζεστασιά του χαλκού και του κεχριμπαριού συνδυάζονται με τη ζωντάνια του ροδάκινου και του βατόμουρου σε ματ, σατινέ ή ιριδίζον αποτέλεσμα. Ένας αρμονικός συνδυασμός φωτεινών χρωμάτων για καλοκαιρινό look, ανεξαρτήτως εποχής.  “Η νέα παλέτα ματιών Warm Essentials περιέχει πολυχρηστικές και ζωηρές αποχρώσεις. Τα έντονα χρώματα με το ματ, το μεταλλικό και το ιριδίζον αποτέλεσμα είναι ιδιαιτέρως ευπροσάρμοστα και συνδυάζονται αρμονικά. Έτσι, μπορείτε να δημιουργείτε εξατομικευμένο μακιγιάζ, παίζοντας με τις πιο φυσικές έως τις πιο έντονες αποχρώσεις» τονίζει ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Peter Philips. 

Chanel Comete Eau de Parfum: Γεννημένη κάτω από ένα τυχερό αστέρι, η συλλογή “Bijoux de Diamants” δημιουργήθηκε από την Gabrielle Chanel το 1932. Περιείχε το θρυλικό κολιέ Comète, του οποίου το πεφταστέρι φωλιάζει στην κοιλότητα του λαιμού και συμβολίζει την οικεία φύση και προορισμό των κοσμημάτων. Φωτεινό και αισθησιακό, το Comete Eau de Parfum είναι ένα άρωμα με άνθη κερασιάς που συνδυάζονται υπέροχα με τις νότες ηλιοτρόπιου και την πούδρα ίριδας.

Clinea Glam n’ Tonic Exfoliating Glow Toner: Η απολέπιση είναι το πλέον καθοριστικό βήμα για μια λαμπερή και με φυσική όψη επιδερμίδα απαλλαγμένη από νεκρά κύτταρα και δυσχρωμίες. Στην βραδινή σου ρουτίνα περιποίησης ξεκινάς με την λοσιόν, εμπλουτισμένη με γλυκολικό οξύ για ήπια απολέπιση, αλλά και τζίντζερ, ένα συστατικό ευρέως γνωστό για την αντιοξειδωτική του δράση. Προσφέρει φυσική λάμψη 

Frezyderm Velvet Stars Sunscreen SPF 50+: Αντηλιακό σώματος με υψηλό δείκτη προστασία μεν αλλά και μια δεύτερη ιδιότητα που θα λατρέψεις. Αφήνει στο δέρμα εντυπωσιακή λάμψη  ενώ χάρη στην πατενταρισμένη Τεχνολογία Second Skin, χαρίζει απαλότητα και θρέψη.

La Vie en Rose Super Body Bottox: Gel σώματος για σύσφιγξη και τόνωση της επιδερμίδας, με καφεΐνη και μέντα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μηρούς, γλουτούς, κοιλιά και μπράτσα. 

 

Armani Beauty Prisma Glass: Ένα επαναστατικό gloss με πρωτοποριακή τεχνολογία « oil in gloss » που προσφέρει όγκο και λάμψη πολλών
διαστάσεων. Με 62 % στοιχεία ενίσχυσης της λάμψης και 15 % σκουαλένιο που ενδυναμώνει τον προστατευτικό φραγμό του δέρματος και τη διατήρηση της υγρασίας, προσφέροντας έως και 24ωρη ενυδάτωση για χείλη που δείχνουν ολοένα και πιο νεανικά με τη συνεχή χρήση. 

Caudalie Vinosun Protect After-Sun Repairing Lotion: Απαλή λοσιόν που επανορθώνει και ανακουφίζει την επιδερμίδα μετά την έκθεση στον ήλιο. Παράλληλα, παρατείνει το μαύρισμα. Είναι πλούσιο σε εκχύλισμα aloe vera, με μη-κολλώδη υφή, προσφέρει άμεση αίσθηση δροσιάς και αφήνει την επιδερμίδα απαλή, ενυδατωμένη και διακριτικά αρωματισμένη.

Make Up Forever hd skin face essentials palette: Μια παλέτα που περιλαμβάνει 6 κρεμώδη foundation και ισάριθμα ρουζ στην ίδια υφή, συγκεντρώνοντας έτσι όλα τα προϊόντα που είναι απαραίτητα για να χαρίσεις ομοιόμορφο τόνο, σμιλεμένη όψη και χρώμα στην επιδερμίδα σας. Η συσκευασία είναι πρακτική που σημαίνει ότι μπορείς να την έχεις μαζί σου ενώ οι αποχρώσεις σου δίνουν τη δυνατότητα να τις συνδυάσεις προκειμένου να δημιουργήσεις μοναδικό αποτέλεσμα. 

Nuxe Nuxuriance Ultra The Eye & Lip Contour Cream: Αυτή η ολοκληρωμένη περιποίηση 2-σε-1 για την περιοχή των ματιών και των χειλιών στοχεύει στις γραμμές έκφρασης γύρω από τα μάτια και την περιοχή του στόματος. Οι ρυτίδες φαίνονται πιο λείες ενώ η εμφάνιση μαύρων κύκλων στην επιφάνεια της επιδερμίδας μειώνεται ορατά. 

111 Skin Repair Serum NAC Y2ΤΜ: Με τη δύναμη της νέας Τεχνολογίας Αναδόμησης Τριπλής Ενθυλάκωσης (NAC Y2TM) τροφοδοτεί με ενεργά συστατικά την επιδερμίδα συμβάλλοντας στη βελτίωση της ελαστικότητας και την ενίσχυση της λειτουργίας του επιδερμικού φραγμού και επανορθώνοντας από το εσωτερικό της.

 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164