10 προϊόντα ομορφιάς που μοιάζουν με παιχνίδια (αλλά δεν είναι)!

Εδώ και κάποιες μέρες συμβαίνει το εξής φαινόμενο: στο γραφείο και στις παρουσιάσεις (από αυτές που σου έχω πει ξανά και ξανά ότι γίνονται για να ενημερωνόμαστε οι beautiezzzz για όλα αυτά τα προϊόντα που έρχονται) τα καλλυντικά που περνάνε μπροστά από τα μάτια μας δεν είναι και τόσο… καλλυντικά. Θα μπορούσες να τα δεις άνετα σε ένα μεγάλο παιχνιδάδικο, από αυτά με τα πολύ ωραία και διαφορετικά παιχνίδια! Αλλά μέσα τους κρύβουν ένα lipgloss, ένα άρωμα, ή ολοκληρωμένα σετ μακιγιάζ σε mini packaging.

Και το φαινόμενο έχει εξήγηση. Και η εξήγηση λέγεται γιορτές-που-έρχονται! Αλλά να που αυτά τα καλλυντικά έχουν εγκατασταθεί ήδη στους πάγκους καλλυντικών ενώ κάποια μπορείς να τα παραγγείλεις online. Και μιας και υπάρχουν, σκέφτομαι: γιατί να μην τα κάνεις δικά σου από τώρα ή γιατί να μην πάρεις μια γεύση για ό,τι θα βάλεις στη λίστα των μετέπειτα αγορών σου; Α! Ξέχασα να σου πω ότι κάποια είναι και πολύ οικονομικά!

Για να τα δεις κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo. Warning! Warning! Στο έχω πει πολλές φορές ότι η ομορφιά είναι παιχνίδι. Και δεν έχω καλύτερο επιχείρημα από όλα όσα θα δεις εδώ!

Read More

And More