12.000 άτομα σε λίστα αναμονής για το νέο make up του YSL!

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας των λανσαρισμάτων νέων καλλυντικών. Και, πίστεψέ με, από όλα όσα έχω δει τους προηγούμενους μήνες σε παρουσιάσεις, αυτός ο μήνας θα είναι πολύ δυνατός!

Αρχής γεννομένης από το ολοκαίνουριο και πολυαναμενώμενο make up του οίκου Yves Saint Laurent, το Fusion Ink Foundation. Το συγκεκριμένο make up παρουσιάστηκε σε εμάς τις beauty editors πριν περίπου ένα μήνα και πέρα από την πραγματικά τέλεια υφή του, το πολύ εντυπωσιακό είναι το πινελάκι του που μιμείται τα Rouge Pur Couture και είναι ότι πρέπει για να μην στάζει το make up. Επίσης, το συγκεκριμένο make up έχει τεχνολογία με έμπνευση από την NASA και διάρκεια 24 ωρών (την τελευταία δεν την τέσταρα, μιας και δοκίμασα το προϊόν στον καρπό μου, αλλά σύντομα θα σου έχω αναλυτικό review!).

Όμως, το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι αυτό το make up προτού καλά καλά ακουστεί ότι θα βγει στην αγορά έχει μια λίστα αναμονής η οποία αγγίζει τα… 12.000 άτομα #truestory!

Παρόλο που δεν γνωρίζουμε ακόμη ενδεικτική λιανική τιμή για την Ελλάδα, στο εξωτερικό η τιμή ανέρχεται στα
£30.50, δηλαδή χοντρικά κάπου στα €40.00.

Αλήθεια, εσύ δεν θα ήθελες πολύ να το δοκιμάσεις λόγω και μόνο της τεράστιας λίστας αναμονής του; Στο κάτω- κάτω κάτι θα ξέρουν όλοι αυτοί που το περιμένουν με αγωνία!

Read More

And More