19 tips για να είσαι το ίδιο όμορφη χωρίς να ξοδέψεις καθόλου χρήματα!

Δεν έχω κανέναν καλό πρόλογο που να μπορεί να αποδώσει αυτό που έχω αυτή την στιγμή στο κεφάλι μου. Και κάπως έτσι, λέω να περάσω απευθείας σε αυτό το beauty θέμα: το πώς να παραμείνεις όμορφη γλιτώνοντας χρήματα από τις beauty αγορές σου θέμα. Προς το παρόν. Να, λοιπόν, 19 έξυπνες ιδέες για να τα καταφέρεις!

1. Δημιούργησε τις δικές σου αποχρώσεις κραγιόν αναμειγνύοντας τα χρώματα που έχεις στο νεσεσέρ σου. Ένα απλό παράδειγμα: κάνε το φούξια κραγιόν σου ροζ αναμειγνύοντάς το με concealer.

2. Η μάσκαρά σου βρίσκεται στα τελειώματα ή έχει πήξει; Βύθισέ την για μερικά λεπτά σε ζεστό νερό και θα… ξαναζωντανέψει!
src=/files/Image/BEAUTY/2015/BEAUTY_NEWS/JUNE/29_5/enhanced-buzz-27250-1403986107-5.jpg

3. Αν το άρωμά σου βρίσκεται στα τελειώματα, ρίξε τις τελευταίες σταγόνες στο body lotion σου και δημιούργησε το δικό σου αρωματικό body lotion. Αρκεί το δεύτερο να έχει ουδέτερη μυρωδιά.

4. Όταν απλώνεις το foundation με σφουγγαράκι μία μεγάλη ποσότητα του προϊόντος απορροφάται από εκεί, άρα στην πραγματικότητα καταναλώνεις πολύ περισσότερο προϊόν και το foundation τελειώνει πολύ γρηγορότερα. Άπλωσέ το, λοιπόν, με τα χέρια σου ζεσταίνοντας μικρή ποσότητα ανάμεσα στα δάχτυλά σου. Εξάλλου, το προτιμούν και οι περισσότεροι make up artists.

5. Κάνε ανακύκλωση στα καλλυντικά σου! Κάποιες εταιρίες έχουν την εξής πολιτική: συγκεντρώνεις μερικές συσκευασίες από τελειωμένα καλλυντικά, τις πηγαίνεις στο κατάστημα και παίρνεις ως αντάλλαγμα ένα νέο προϊόν. Στα MAC για παράδειγμα, μπορείς να πας 5-6 συσκευασίες από παλιά σου MAC χωρίς προϊόν και να πάρεις ένα ολοκαίνουριο κραγιόν.
src=/files/Image/BEAUTY/2015/BEAUTY_NEWS/JUNE/29_5/enhanced-31241-1403983394-7.jpg

6. Προτού αγοράσεις ένα νέο άρωμα ζήτησε κάποια δείγματα από το κατάστημα καλλυντικών.

7. Φτιάξε την δική σου χρωματιστή μάσκαρα!

Η διαδικασία είναι απλή και μπορεί να σου φτιάξει και κάπως η διάθεση βάζοντας χρώμα στη ζωή σου. Για να δεις πώς γίνεται κάνε κλικ εδώ!

8. Αντί να φορέσεις ψεύτικες βλεφαρίδες μπορείς να έχεις ακριβώς το ίδιο εφέ βάζοντας ταλκ στις βλεφαρίδες σου!

Για να δεις το κόλπο με το ταλκ στις βλεφαρίδες κάνε κλικ εδώ!

9. Αν θες να αγοράσεις ένα beauty gadget όπως μια λίμα ή ένα τσιμπιδάκι φρυδιών, επένδυσε σε travel size. Κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά με την διαφορά ότι το μέγεθός του είναι μικρότερο και το πιο σημαντικό, θα σου κοστίσει λιγότερο!

10. Δεν πετάμε τίποτα! Από μια σπασμένη ή παλιά σου σκιά μπορείς να φτιάξεις την τέλεια απόχρωση βερνικιού που θα είναι και εντελώς δικό σου δημιούργημα!

Για να δεις πώς γίνεται κάνε κλικ εδώ!

11. Υπάρχουν ειδικά application που σου βρίσκουν την τέλεια απόχρωση σε κραγιόν, βερνίκια κουλουπού σε high και low budget εκδοχή. Ένα από αυτά τα αγαπημένα μου είναι το SuperDuper. Διαλέγεις το χρώμα που σου αρέσει και το application σου εμφανίζει το αντίστοιχο χρώμα σε ένα πιο οικονομικό brand.

12. Κάνε eyeliner με μάσκαρα! Έτσι θα έχεις γλιτώσει μια αγορά (αν είχες σκοπό να την κάνεις, δηλαδή!)

Για να δεις πώς γίνεται κάνε κλικ εδώ!

13. Αγόρασε ένα πιο σκούρο foundation από τον κανονικό σου τόνο και φερ’το στον τόνο σου αναμειγνύοντάς το με ενυδατική κρέμα. Έτσι θα σου διαρκέσει περισσότερο και εκτός αυτού δεν θα χρειάζεται να αλλάζεις foundation από καλοκαίρι σε χειμώνα και το αντίστροφο.

14. Το ημιμόνιμο μανικιούρ είναι αρκετό έξοδο. Από την στιγμή που το κάνεις αυτό μπορεί να διαρκέσει έως και δύο εβδομάδες, αλλά υπάρχει ένα τρικ για να παρατείνεις την ζωή του περισσότερο!

Τι να κάνεις με το ημιμόνιμο μανικιούρ σου δύο εβδομάδες μετά για να μοιάζει καινούριο! Δες εδώ!

15. Μην κάνεις ποτέ αυτή την κίνηση με τη μάσκαρά σου, να βάζεις και να βγάζεις δηλαδή το βουρτσάκι γιατί μπαίνει αέρας και η μάσκαρά σου θα χαλάσει πολύ γρήγορα!

16. Διατήρησε τα καλλυντικά σου στο ψυγείο! Τα κραγιόν και τα μολύβια περιέχουν έλαια και αυτός είναι και ο λόγος που λιώνουν. Μπορείς να παρατείνεις την ζωή τους βάζοντάς τα απλώς στο ψυγείο. Προσοχή, όμως! Στην πόρτα του ψυγείου που η θερμοκρασία δεν είναι πολύ πεσμένη.

17. Προϊόντα σε σωληνάριο; Όταν πλησιάζουν στο τέλος τους κόψ’τα στη μέση με ένα ψαλίδι. Θα ανακαλύψεις μέσα τους πολύ περισσότερο προϊόν απ’ όσο περίμενες! Τόσο προϊόν που θα αναρωτηθείς γιατί δεν το έκανες οοοοοολοοοο αυτό τον καιρό!

18. Για το ντεμακιγιάζ των ματιών σου μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Johnson’s baby shampoo Όχι πια Δάκρυα. Είναι πολύ πιο οικονομικό από ένα ντεμακιγιάζ ματιών που έχει πολύ λιγότερα ml, αφαιρεί τέλεια το μακιγιάζ των ματιών και δεν ερεθίζει τα μάτια!

19. Το berry κραγιόν φοριέται και το καλοκαίρι! Σε περίπτωση που δεν έχεις στο νεσεσέρ σου berry κραγιόν, εμείς σου λέμε πώς να το φτιάξεις μόνη σου!

Για να δεις πώς να φτιάξεις μόνη σου το berry κραγιόν κάνε κλικ εδώ!

Εσύ έχεις κάποια tips εξοικονόμησης; Αν ναι, μοιράσου τα μαζί μας εδώ με ένα comment!

Read More

And More