4 διαφορετικοί τρόποι να κάνεις το bun σου, το πιο stylish χτένισμα που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα!

Είναι το χτένισμα με το οποίο περάσαμε (οι περισσότερες) όλο το προηγούμενο διάστημα της καραντίνας και έφτασε η στιγμή να το φέρουμε στον κόσμο εκεί έξω. Ο λόγος για το bun, εκείνο το πιάσιμο που δίνει στιλ σε dt και πράγματι, μπορεί να σε πάει από την καραντίνα μέχρι το κόκκινο χαλί ακριβώς γιατί ο τρόπος για να το κάνεις δεν είναι ένας αλλά πολλοί και διαφορετικοί.

Εμείς συγκεντρώσαμε τους πιο αγαπημένους μας που θα σου λύσουν προβλήματα όπως “κάνω bun αλλά δεν το νιώθω καθόλου σταθερό” ή “έχω λίγα μαλλιά και λεπτή τρίχα. Τι μπορώ να κάνω;” αλλά και θα σου δώσουν έμπνευση να κάνεις και κάτι πιο glam αν αυτό έχεις ανάγκη. Συνέχισε να διαβάζεις κι έπειτα πάτησε πάνω στα αντίστοιχα link για να δεις πώς θα πετύχεις το καθένα από αυτά βήμα- βήμα.

Ο εύκολος τρόπος να κάνεις σινιόν και να μείνει σταθερό όλη μέρα!

Όλες ξέρουμε πόσο εκνευριστικό είναι να πιάνεις το σινιόν σου και αυτό να είναι τόσο χαλαρό ώστε να πρέπει να επαναλαμβάνει την κίνηση… “πιάνω το σινιόν μου” ξανά και ξανά. Όμως, υπάρχει τρόπος να το κάνεις μια και καλή και να μείνει σταθερό. Ποιος είναι αυτός; Για να το δεις κάνε κλικ εδώ.

Architectural bun

Πρόσφατα είδαμε τον Δημήτρη Γιαννέτο να κάνει ένα αντίστοιχο χτένισμα στο TikTok. Το συγκεκριμένο λέγεται architectural bun ακριβώς γιατί μοιάζει περισσότερο με έργο τέχνης παρά με ένα ακόμη χτένισμα και εδώ μπορείς να δεις πώς θα το πετύχεις βήμα- βήμα. Και ναι, είναι πολύ πιο εύκολο από ότι μπορεί να υποψιάζεσαι!

Πώς να κάνεις σινιόν αν έχεις λεπτή τρίχα! Το κόλπο για να δείχνει πλούσιο!

Ας συμφωνήσουμε ότι το σινιόν είναι το πιο chic χτένισμα που μπορείς να κάνεις, εκείνο που θα δώσει στιλ και θα στιλιζάρει τα μαλλιά σου χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Τι γίνεται, όμως, όταν δεν έχεις πλούσια μαλλιά ή αν η τρίχα του είναι πολύ λεπτή; Το σινιόν καταλήγει να δείχνει… φτωχό! Όχι αν δεις εδώ το how to.

To trick με τις τρεις πλεξίδες

Άλλο πράγμα η πλεξίδα και άλλο πράγμα το σινιόν. Σωστά; Ναι, αλλά σε κάποιες για να πετύχεις το τέλειο σινιόν πρέπει πρώτα να έχεις κάνει όχι μια αλλά τρεις πλεξίδες. Δες εδώ πώς!

 

Read More

And More